close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i colors neutres a la cambra de bany

18 gener, 2021 · Blog

A l’hora d’escollir l’interiorisme de la nostra llar hem de tenir en compte totes les estances. Per crear una imatge homogènia els espais de casa nostra han de lluir similars i seguir les línies d’un estil decoratiu. Des del saló i els dormitoris fins a la cuina i el bany, espai de què parlarem.

Com a empresa de interiorisme i reformes, a Grupo Inventia comptem amb departaments especialitzats tant en interiorisme com en renovacions de bany. La unió de tots dos garanteix un resultat perfecte tant en imatge com en la funcionalitat del seu equipament sanitari. En el vídeo que compartim i que pots veure al nostre canal de Youtube presentem alguns treballs d’interiorisme a Barcelona i reforma de banys.

Colors neutres per al bany

El nostre treball a l’hora de dissenyar projectes és diari i constant. Molts propietaris s’interessen pels nostres serveis i cada projecte el formen un pressupost detallat i uns render 3D amb la que serà la nova imatge. Una gran majoria d’ells es realitzen en base a un interiorisme contemporani, una de les opcions de disseny més sol·licitades a dia d’avui.

Es tracta d’un tipus d’ interiorisme en el qual els colors neutres tenen gran presència. Acabats en beige, blanc o gris formen part d’aquest disseny interior tan demandat tant en les reformes integrals com en les reformes de bany. La seva imatge neutra genera un ambient molt agradable i perfecta per a un espai d’ús diari com la cambra de bany.

azulejos blancos baño

Un esquema bàsic d’una cambra de bany d’interiorisme contemporani podria ser el següent. Parets enrajolades amb rajoles de color beige o blanc i un paviment de gres en to gris. Es tracta d’una opció segura i un encert total per a la nova imatge de l’bany. Al seu torn també hi ha altres opcions molt vàlides. Les rajoles tipus metre de color blanc contribueixen a aconseguir una imatge moderna. Mentre que els terres ceràmics imitació parquet també són una de les opcions més escollides.

Amplitud i lluminositat

Com hem esmentat l’ interiorisme d’estil contemporani contribueix a generar un ambient agradable i fresc al bany. Un estil oposat al de banys recarregats i sense harmonia. Utilitzant aquest tipus d’acabats s’aconsegueix generar espais molt lluminosos i visualment amplis. Característiques indispensables en una estada que ha de presentar el seu millor aspecte cada dia.

diseño de baños

Un altre avantatge que podem apuntar és que els colors neutres permeten introduir un altre tipus d’acabats. Per al moble de lavabo encaixarà de manera perfecta tant un acabat en fusta com un blanc o beige. Aplicar un interiorisme contemporani a la cambra de bany ens proporciona moltes possibilitats i totes encertades.

Interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia oferim treballs a mida i personalitzats d’interiorisme a Barcelona i localitats properes. Pots sol·licitar el teu sense cap cost ni compromís trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari web.