close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i equipament: renovar el teu bany de manera efectiva

11 novembre, 2021 · Blog

A l’empresa Grupo Inventia comptem amb una àmplia experiència en reformes de banys. Es tracta d’un espai de vital importància a una llar i sempre ha d’oferir les millors prestacions. Com que són especialistes en renovacions d’habitatge total i parcial els projectes de reformes de banys estan al nostre dia a dia.

Dins el nostre equip de professionals combinem els dos aspectes necessaris per concloure una reforma de bany amb un èxit indiscutible. Primer, el nostre departament d’interiorisme s’encarrega de confeccionar el nou disseny del bany. Aquest es realitza en base als gustos i les necessitats de cada client i ha de comptar amb la seva aprovació.

A partir d´aquí el nostre equip d´obra s´encarrega de convertir-lo en realitat. La nostra oferta és àmplia i treballem amb marques contrastades del mercat. De la mateixa manera, ens adaptem al teu pressupost sense renunciar a la millor qualitat. Al següent vídeo t’expliquem com resulta de senzill una reforma de bany amb Grupo Inventia.

Interiorisme de bany actual

Si bé la nostra experiència i versatilitat ens permet adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu, n’hi ha un que actualment està en auge. Es tracta d´un interiorisme d´estil contemporani que té com a objectiu aconseguir espais lluminosos i amplis visualment. D’entrada dues característiques idònies per a una cambra de bany.

Per aconseguir-ho es fan servir elements en tonalitats neutres. Aquestes són les indicades per permetre que la llum circuli lliurement per tota la cambra de bany. Alhora s’obté un ambient perfecte per a aquesta estança. Com que és un espai d’ús diari, aquest ha de reflectir un ambient agradable i acollidor.

Amb totes aquestes premisses el més habitual és enrajolar les parets amb rajoles de colors neutres. En aquest interiorisme per a bany els indicats són el color blanc, el beige o aquests combinats amb tons suaus de gris, per exemple. Depenent de les necessitats es pot optar per un enrajolat a mitja alçada o un enrajolat complet. En el primer cas, el color amb què es pinti la resta de la paret ha d’estar d’acord amb la imatge global.

Sanitaris funcionals

A més d’una imatge d’acord amb el que s’ha exposat anteriorment, un bany d’interiorisme modern ha de comptar amb uns sanitaris d’acord amb això. Tot el conjunt de la cambra de bany ha d’expressar funcionalitat. Una sensació d’estar llest per oferir les millors prestacions en el vostre ús en tot moment.

reforma baño

Aprofitar al màxim l’espai és molt important i el lavabo hi afavorirà. El nou lavabo pot tenir l’estil que més agradi a casa. Pot ser de sobretaulell, de si gran, de doble sinus, etc. Atès que el nostre estoc de materials és ampli serà molt senzill trobar el que encaixi més en l’interiorisme que s’aplica.

Amb aquesta peça sanitària cal aprofitar la part inferior per col·locar capacitat d’emmagatzematge. Poder organitzar de manera efectiva tots els productes d’higiene i bany també entren en aquest concepte d’interiorisme contemporani i modern. D’aquesta manera es pot optar per un moble amb dos calaixos amplis o uns armaris.

Disseny dels sanitaris

Al lavabo de què hem parlat acompanyaran altres peces que conformen l’equipament clau d’una cambra de bany. És el cas del vàter, del qual també podrem optar per diferents propostes. Un vàter d’imatge clàssica serà una opció perfecta, encara que si es disposa de prou espai tenim altres opcions interessants.

En aquest sentit un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret contribueix a generar aquesta imatge moderna a la cambra de bany. A més permetrà generar un espai visual més gran en tota l’estada. Si bé és una peça que cada cop se sol·licita menys, aquest vàter pot anar acompanyat d’un bidet. És recomanable que tots dos guardin la mateixa línia de disseny.

reformas integrales barcelona

El que és normal en un bany d’interiorisme modern i contemporani és que s’hi instal·li un plat de dutxa. Des de fa un temps, aquest element sanitari s’ha popularitzat i ha guanyat la partida a la tradicional banyera, encara que també se segueix utilitzant. Un detall a tenir en compte a la dutxa és utilitzar mampares transparents com a tancament. Així s’eviten taques innecessàries i sobretot no resten espai visual al conjunt de la cambra de bany.

Interiorisme i reforma de bany

En aquest text hem exposat les idees clau per a un bany d’interiorisme modern i contemporani. A partir d´aquí es pot apostar per diferents opcions perquè tot estigui al teu gust. Qualsevol tipus d’informació ens la podeu consultar trucant al 93 209 97 17. També podeu sol·licitar un pressupost de reforma de bany que us lliurarem de manera gratuïta i sense compromís.