close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i mobiliari a Barcelona: carrer Selva de Mar

Fa uns quants dies que hem acabat una nova reforma integral a Barcelona. Concretament en un pis del carrer Selva de Mar. Un treball complet en què hem aplicat un nou disseny interior a cada espai de la vivenda. També hem reformat dues estances clau: la cuina i el bany.

A més d´un projecte de reforma integral personalitzat ia mida, també oferim un servei de mobiliari. D’aquesta manera podeu començar a gaudir de la vostra llar des del primer dia. El nostre servei de moblat de pisos inclou diverses opcions. Des de pisos familiars fins a pisos pensats per al lloguer.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa d’interiorisme ens podem adaptar a tot tipus d’estils decoratius. A l’apartat de mobles treballem amb proveïdors de confiança i podem fer mobles a mida per a tots els espais de la casa. En aquest pis de Selva de Mar a Barcelona hem moblat la sala d´estar, el menjador i el dormitori principal.

Mobles saló i menjador

Hem moblat completament l’espai principal d’aquest pis. S’hi uneixen les zones del menjador i de la sala d’estar. Es tracta d’un concepte tipus loft on conviuen dos espais que es complementen molt bé. A la zona de menjador hem col·locat una taula rodona de fusta amb quatre cadires de color gris.

Aquest espai és multifuncional, ja que la taula també es pot utilitzar per treballar o altres tasques. Se situa en un espai que té llum natural directa i el converteix en una zona molt agradable. A prop del menjador hi trobem la zona del saló que també ens hem encarregat de moblar.

Hem col·locat un sofà amb capacitat per a diverses persones que ofereix una excel·lent comoditat. La zona és perfecta tant per a moments de descans com de socialització amb la família i amics. A la paret oposada hem col·locat un moble per a la televisió que també ofereix capacitat de magatzematge.

A la part superior també hem col·locat una prestatgeria tancada que amplia la capacitat d’emmagatzematge al saló. Es tracta d’un moble pràctic i que no resta espai visual a l’estança. Una altra novetat al mobiliari la trobem a la barra de cuina. Aquí hem habilitat dos tamborets de color blanc amb què aconseguim una zona d’esmorzar perfecta.

Dormitori moblat

Un altre dels espais que ens hem encarregat a moblar del tot és el dormitori principal. Ara està llest per oferir la millor comoditat amb mobles que encaixen perfectament en un estil contemporani. Gràcies als nous mobles els propietaris poden gaudir d’un espai propi on descansar.

Hem muntat un llit doble amb un capçal a mida. A cadascun dels seus extrems s’ubiquen les tauletes de nit. Tenen superfície de suport i diversos calaixos. Té acabats en fusta que s’integren perfectament en un disseny amb les parets de color blanc i terra de parquet.

A més, el dormitori principal gaudeix d´una gran entrada de llum natural. Genera un ambient molt agradable i acollidor, característiques ideals per a un dormitori. Els mobles es completen amb un armari encastat al qual hem canviat les portes. Ara les té amb acabats de fusta a joc amb la resta del mobiliari.

Projecte d’interiorisme

A Grupo Inventia t’oferim un projecte d’interiorisme sobre la base dels teus gustos i necessitats. Ens adaptem 100% al teu estil per oferir-te les millors opcions. També ho podem completar amb mobles a mida per a salons, dormitori, rebedors i qualsevol espai de la teva llar. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.