close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i mobiliari per a un dormitori funcional

28 juny, 2021 · Blog

Dur a terme la reforma integral d’un habitatge implica una sèrie de treballs previs per a tots i cada un dels espais a renovar. Un d’ells són els dormitoris, estances destinades a acollir el nostre descans i a disposar d’un espai propi. Per aconseguir-ho no n’hi ha prou només amb pintar les parets i redistribuir els mobles. L’interiorisme de dormitori necessita un treball previ i conèixer exactament que és el que necessita el propietari.

Les reformes integrals que realitzem a Grupo Inventia solen emmarcar en un interiorisme contemporani. En ell els tons neutres i acollidors són els protagonistes en la nova imatge de la llar. Com esmentarem més endavant són tons idonis per a habitatges que vulguin renovar el seu disseny interior. Són ideals per imprimir una imatge moderna.

reforma integral
Dormitori renovat en imatge i mobiliari | Grupo Inventia

De la mateixa manera a Grupo Inventia som una empresa de reformes integrals versàtil i ens adaptem a tots els estils decoratius. De la mateixa manera que ens ajustem a el pressupost disponible oferint les millors solucions i sense renunciar a les millors qualitats. A més comptem amb interioristes experimentades que elaboren renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final abans de l’inici de les obres.

Interiorisme acollidor

Una de les premisses a l’hora d’iniciar un projecte que impliqui la millora de el disseny interior del dormitoris és que ha de ser acollidor. Treballar en la creació d’un espai únic i personal amb acabats que afavoreixin el descans. A partir d’aquí es treballa en base als gustos i necessitats de cada client i aplicant l’interiorisme que vulgui.

Si ens centrem en un dormitori d’interiorisme contemporani tenim diverses opcions en el nou color de les parets. Tonalitats com el beige, el gris o el clàssic blanc seran al TOP 3 de colors. Aquest tipus d’acabats afavoreixen a generar un dormitori lluminós i visualment ampli. Sens dubte dues característiques clau per aconseguir un ambient acollidor i relaxat.

Tot això es potencia encara més si l’estança compta amb una bona entrada de llum natural. Aquests colors ajudaran a que la llum s’expandeixi per tot l’espai i present sempre una imatge correcta. De la mateixa manera que poden combinar-se amb diferents estils de mobiliari i altres acabats com el dels sòcols i el paviment, un altre punt a tenir en compte.

reforma integral
Dormitori amb capçal de fusta i bany | Grupo Inventia

Dormitori contemporani

De les opcions més escollides en el nou interiorisme de dormitoris és el color beige en les seves diferents tonalitats. Un avantatge és que es pot optar per diferents acabats perquè ho acompanyis. Per al paviment hi haurà diverses opcions, encara que si volem un dormitori de disseny contemporani el terra de parquet és una aposta segura.

En el nostre ampli catàleg de terres de parquet podràs trobar el que millor encaixa amb tu de manera senzilla. Comptem amb parquet natural, una gran varietat en parquets laminats i en terress ceràmics imitació parquet. Sigui quina sigui la teva elecció amb l’acabat en fusta es generarà un ambient íntim i càlid en el teu nou dormitori.

També caldrà escollir les portes i sòcols que millor encaixin amb la nova imatge. Avisar amb l’acabat en fusta o generar un bonic contrast amb peces de color blanc? A Grupo Inventia disposem de múltiples opcions. De la mateixa manera que podem encarregar-nos de el muntatge i col·locació de el nou mobiliari.

Mobles per a dormitoris

reforma integral
Muntatge i col·locació de nou mobiliari al dormitori | Grupo Inventia

Un altre dels serveis de reforma integral que oferim és l’opció de moblar tant la llar complet com els dormitoris en particular. La nostra oferta és variada i els nostres professionals s’encarreguen de muntar i col·locar els nous mobles. Si el teu desig és entrar a viure un cop finalitzats els treballs de reforma aquesta és la teva millor opció.

El mobiliari té un paper fonamental en el nou interiorisme de dormitori. Són peces pensades per durar uns quants anys i per això han d’estar en sintonia amb la imatge general. Per a un dormitori d’estil contemporani dels mobles d’acabats en fusta o blancs mat són una opció molt recomanable.

Pel que fa a què mobles no poden faltar a la teva dormitori, anem a contestar-lo. El llit és l’eix principal de la nova distribució i a ella l’han de acompanyar una parella de tauletes de nit. Un armari de paret també és indispensable, ja que disposar d’espai d’emmagatzematge és essencial. En aquest punt un llit canapè pot ser un bon extra per organitzar la roba de llit.

Empresa d’interiorisme a Barcelona

D’aquesta manera hem exposat alguns punts a tenir en compte a l’hora de renovar i millorar la imatge d’un dormitori. La nostra empresa d’interiorisme t’acompanyarà en tot el procés i sempre rebràs assessorament personalitzat. A més de realitzar projectes d’interiorisme a Barcelona també ens desplacem a municipis propers com Sabadell, Badalona, tota la zona de Maresme, etc.

Elaborem el teu pressupost sense cap compromís ni clàusula, tu decideixes iniciar el projecte de reforma i interiorisme sabent tots els seus detalls. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17. Un dels nostres professionals t’atendrà per concertar una cita per visitar l’habitatge a reformar sense cap cost ni compromís.