close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme modern i funcional per a banys

2 març, 2022 · Blog

A la nostra empresa de reformes integrals i interiorisme atenem moltes peticions de persones interessades a renovar la seva llar o part. Posem atenció al segon punt perquè moltes vegades amb la cambra de bany o la cuina els espais sol·licitats per reformar-se. Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals ens podem adaptar a qualsevol demanda.

Si ens centrem a la cambra de bany és un espai per al qual el mercat ofereix novetats constants. Noves opcions tant a l’interiorisme com a l’equipament sanitaris. Per la nostra experiència podem compartir quina és la tendència actual a l’hora de plantejar una reforma de bany.

En aquest sentit el més escollit avui dia són aquells banys que ofereixen un interiorisme modern i funcional. El nostre catàleg d’opcions per a cambres de bany és àmplia i variada per poder adaptar-nos a tots els estils. De la mateixa manera oferim les millors qualitats ajustant-nos al teu pressupost.

Des de l’inici de l’any hem finalitzat diverses reformes de bany amb interiorisme modern i equipament funcional. En presentem algunes al següent vídeo.

Imatge moderna

Un dels primers passos a l’hora de reformar una cambra de bany és establir el nou disseny interior. Normalment sol anar en sintonia de la resta de l’habitatge i avui dia l’interiorisme modern és el que més agrada als propietaris dels immobles. Amb ell podeu aconseguir un espai d’estil contemporani que és ideal per a un espai d’ús diari.

A la majoria de reformes de banys que hem dut a terme les parets s’enrajolen completament oa mitja alçada. Per això comptem amb una gran varietat de rajoles. Es pot triar entre diferents colors, formes, acabats, etc. Amb Grupo Inventia serà molt senzill aconseguir un interiorisme modern per a la teva cambra de bany. A més, brindem un assessorament personalitzat per part de les nostres expertes interioristes a Barcelona.

Per aconseguir aquest tipus d’imatge són recomanables les rajoles en tons neutres. D’aquesta manera es pot aconseguir una cambra de bany lluminosa i visualment àmplia. Són unes característiques perfectes per generar un ambient fresc i agradable. Així, els colors com el beige o el blanc es presenten com les opcions més segures i fiables per aconseguir-ho.

reforma de baño

D’altra banda, el mercat ens ofereix una gran varietat de tipus de rajoles. Des de peces grans per tenir una paret pràcticament llisa fins a un altre tipus de rajoles. Si a més d’un ambient neutre volem un interiorisme modern podem escollir unes rajoles tipus metre de color blanc.

Sanitaris funcionals

A més de l’apartat de la imatge a Grupo Inventia també proveïm el nou equipament sanitari. Els nostres professionals s’encarreguen d’una correcta instal·lació d’acord amb allò establert al projecte inicial. Podràs veure en tot moment com transcorre l’obra i tindràs contacte directe del cap d´obra encarregat.

En aquest sentit també oferim un assessorament personalitzat i tenim un catàleg amb productes variats. De la mateixa manera que pots triar l’interiorisme que encaixa més amb tu, també tindràs els sanitaris que t’agradin més. Com a empresa ens encarreguem d´assegurar que tots els materials presenten la millor qualitat. Només treballem amb marques contrastades i de garantia.

Actualment, una reforma de bany es planteja amb tres peces sanitàries. Lavabo, inodor i una zona daigües que pot ser un plat de dutxa o una banyera. A partir d’aquí podem oferir tota mena de detalls per completar la teva cambra de bany. Des de miralls, mobles d’emmagatzematge o altres instal·lacions.

reforma baño barcelona

Pressupost sense compromís

Aquest és només un petit repàs que podem oferir-te en la millora de la teva cambra de bany. A més, hem exposat alguns detalls per aconseguir un interiorisme modern en aquest espai tan important de la llar. Si creus que és el moment de canviar algun aspecte del teu bany o llar tens les portes obertes de Grupo Inventia.

Ens encarregarem d’assessorar-te personalment i mostrar les millors opcions a totes les teves necessitats. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 per informar-te i sol·licitar el teu pressupost de reforma. Quan el tinguem preparat t’ho lliurarem sense cap mena de cost ni compromís.