close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Josep Tarradelles de Barcelona

Recentment vam finalitzar un nou treball de reforma integral al ciutat de Barcelona. Concretament ens vam desplaçar fins a l’Avinguda Josep Tarradelles per rehabilitar per complet un habitatge. En ell vam imprimir una imatge contemporània i vam equipar diverses de les seves estances.

En el següent vídeo es poden apreciar els resultats del treball de reforma integral executat per l’equip de Grupo Inventia. Millorant tots els aspecte de l’immoble, el resultat va ser altament satisfactori.

Reforma de cuina

La cuina ocupa la seva pròpia estança i està distribuïda en forma de L. En ella predomina el color blanc, utilitzat en totes les parets i en la major part del moble de cuina. A l’extrem de la part dreta es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics i seguidament neix el primer tram de taulell de cuina.

Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i compta amb una placa vitroceràmica. Aquest taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquest és molt més allargat, de manera que s’amplia la superfície de suport i de treball. Al seu torn, disposa d’una pica. En aquesta reforma de cuina també es va ampliar la capacitat d’emmagatzematge.

Diversos calaixos i armaris s’ubiquen tant en la part inferior, de color blanc, com en la part superior, d’acabats en fusta, de les taulells.

Reforma de bany

La cambra de bany es va equipar amb els elements sanitaris imprescindibles per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. D’aquesta manera l’estança compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i coronat per un gran mirall de bany circular. A això li acompanya un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses transparents.

Per al disseny interior es va apostar per un enrajolat de parets total. La majoria estan enrajolades amb rajoles tipus metro de color blanc. Per la seva banda, per a la paret del lavabo es van utilitzar rajoles grises col·locades en forma diagonal.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia oferim projectes de reforma integral a mida i ajustats a les necessitats del client. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense compromís