close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

La personalitat del terra hidràulic

18 març, 2019 · Blog

A l’hora d’encarar una reforma integral són molts els detalls que s’han de tenir en compte i molts elements que s’han de triar. A Grupo Inventia comptem amb departaments especialitzats en reformes de cuina, de cambres de bany, d’interiorisme i de tots els aspectes que envolten a una reforma integral.

Un d’ells és el paviment, parcel·la en la qual també comptem amb els professionals adequats per guiar els propietaris cap a una òptima elecció. Dins gran ventall de paviments que ofereix el mercat, n’hi ha un que brilla amb llum pròpia. Ens estem referint a terra hidràulic.

Aquest tipus de paviment és apte per a col·locar-se en qualsevol estança, ja que els seus múltiples dibuixos i colors entre els quals escollir, poden adaptar-se a qualsevol disseny interior. No obstant això, un dels punts forts del terra hidràulic és la personalitat que li aporta a l’espai en el qual es col·loca. A continuació citarem algunes de les estances de l’habitatge en què la col·locació d’un terra hidràulic es converteix en una gran opció.

Cuina i banys

Si bé, com hem esmentat, el terra hidràulic és un paviment apte per a qualsevol estada, la cuina i les cambres de bany es converteixen en dos espais en què és més habitual veure-li. Es tracta de dues estances d’ús diari que sempre han de presentar les millors condicions. Les activitats que es realitzen en elles són molt importants, de manera que el manteniment i neteja ha de ser d’allò més accessible.

Això és una cosa que s’aconsegueix amb el terra hidràulic, ja que el seu manteniment és senzill. Tenint un mínim cura i utilitzant productes de qualitat, netejar aquest tipus de paviment ens resultarà molt fàcil, ja que la seva superfície llisa s’escombra i frega de forma àgil i no ens traurà massa temps per seguir amb els quefers diaris.

Interiorisme

A més de la seva fàcil manteniment, el terra hidràulic també li aporta un plus al disseny interior de l’estança en la qual es col·loqui. Com hem dit, el mercat ens ofereix un gran ventall tant en dibuixos com colors, de manera que guiat pels professionals adequats, els nostres terres encaixaran perfectament en l’ambient general de l’habitatge.

Paviments a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb una gran selecció de paviments, destacant en parquet i terra hidràulic de tot tipus d’acabats. Contacta amb nosaltres i els nostres experts t’assessoraran des del primer dia, oferint-les millors solucions a totes teu necessitats.