close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

L´abans i després d´una reforma integral a Barcelona: carrer València

Recentment us mostrem el resultat de la reforma integral que vam finalitzar al carrer València de Barcelona. Un treball que ha implicat millores tant a l’apartat estètic de tot l’habitatge com a l’equipament d’espais clau com la cuina i el bany. A més d’una renovació completa quant a instal·lacions.

Per apreciar millor tots els canvis realitzats compararem l’abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona. Com s’ha passat d’un habitatge que necessitava millores a una llar veritable amb totes les comoditats. Al següent vídeo mostrem l’estat original i com es veu ara després dels treballs de Grupo Inventia.

La nostra empresa de reformes integrals compta amb l’experiència necessària per aconseguir que la llar tingui tot allò que necessites. A més, el nostre equip de professionals és versàtil i ens adaptem a tots els etils decoratius. De la mateixa manera elaborem un projecte sobre la base de les teves necessitats i pressupost. Sempre oferim les millors qualitats del mercat.

Interiorisme contemporani

En aquest projecte de reforma integral s’ha treballat sobre la base d’un disseny contemporani. S’ha unificat el color dels diferents espais com ara la sala d’estar, els dormitoris o zones com el passadís. Ara tots es presenten en color blanc, una opció perfecta per aconseguir estances lluminoses i visualment àmplies.

La proposta de les nostres interioristes a Barcelona ha estat acceptada ja que el canvi millor està garantit. La sensació de comoditat és palpable a cada racó de l’habitatge. Després dels treballs realitzats està a punt per oferir les millors prestacions en qualsevol situació. De la mateixa manera, també s’han canviat les portes i finestres.

En aquest aspecte s’ha passat d’uns acabats de fusta una mica antiquats a unes portes i finestres de color blanc d’acord amb l’interiorisme global escollit. Un altre dels canvis quant a imatge és el paviment. El terra de terratzo original s’ha substituït per un modern terra de parquet. Ara la sensació de calidesa s’estén a tot l’habitatge.

Reforma de cuina

Com no podia ser altrament també hem dut a terme la reforma de cuina en aquest habitatge de Barcelona. Comparant abans i després de la cuina es pot apreciar un gran canvi. El visualment més notable és que s’ha passat d’un espai tancat i independent a una cuina oberta.

Tot això ha portat a un canvi complet en distribució i imatge. S´han renovat tots els aspectes d´aquesta cuina, inclòs el mobiliari i els electrodomèstics. Ara el moble de cuina és de color blanc i es presenta en un disseny lineal amb plafons llisos que generen una imatge moderna i eficaç.

S’ha utilitzat el mateix mobiliari de cuina per integrar-hi els electrodomèstics. Aquesta reforma de cuina a Barcelona disposa de nevera, forn i microones, a més d’una placa vitroceràmica i una pica. Després dels treballs de renovació, la cuina s’ubica en un espai ampli i compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de la zona inferior i superior dels taulells s’han disposat calaixos i armaris.

Reforma de bany

Un altre dels espais adequats a les necessitats actuals en aquesta reforma a Barcelona és la cambra de bany. Aquest es manté a la mateixa ubicació, encara que si compares l’abans i després sembla una cambra de bany totalment diferent. Ara es presenta amb una imatge moderna i té un equipament sanitari pràctic i funcional.

En aquest darrer aspecte comentat destaca el canvi del moble de bany. S’ha passat d’una estructura recolzada a terra a un lavabo flotant que manté la capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. El vàter també es presenta amb unes línies més modernes que l’anterior i també veiem un gran canvi a la zona d’aigües.

D´una banyera protegida amb mampares opaques s´ha passat a un plat de dutxa amb mampares de portes corredisses transparents. A més de ser una peça sanitària més pràctica el seu disseny no li resta espai visual a la cambra de bany. Pel que fa a la nova imatge s’han retirat les rajoles originals d’acabat en marbre i se n’han col·locat unes de color beige. Amb aquesta reforma de bany s´ha aconseguit un espai molt més agradable i acollidor.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia preparem cada projecte de reforma integral de manera personalitzada ia mida. Digues-nos que necessites a la teva nova llar i treballarem per poder-ho aconseguir. El nostre catàleg és ampli i garantim el millor resultat en tots els aspectes. Interiorisme, reformes de cuina i bany, canvi de paviment i un llarg etcètera.

Els nostres professionals estan a punt per aconseguir que el teu habitatge llueixi tal com desitges. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap mena de compromís.