close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les claus de l’interiorisme minimalista

22 desembre, 2021 · Blog

Com a empresa especialitzada en interiorisme a Grupo Inventia oferim tot tipus de projectes de disseny interior. Comptem amb un departament amb interioristes especialitzades en el disseny interior de vivendes i locals comercials. La seva versatilitat ens permet adaptar-nos a les diferents necessitats dels propietaris interessats a renovar el vostre habitatge.

A això s’hi afegeix la gran varietat de possibilitats que oferim quant a pintures, materials, paviments i tots aquests detalls relacionats amb la imatge d’una llar. En aquesta ocasió ens agradaria aturar-nos a l’interiorisme minimalista. Un tipus d´imatge que encaixa molt bé amb els temps actuals i que ofereix molts avantatges al´hora de decorar els espais. Les línies són tan senzilles com efectives a l’hora de generar espais acollidors i aptes per a tot tipus de moments.

L’interiorisme minimalista encaixa perfectament amb un estil de vida actual. El seu ambient lineal i lluminós s’adapta tant a moments familiars com a sopars amb les amistats.

Colors minimalistes

Com en tot interiorisme, cal aturar-se en els colors que treuen tot el partit a aquest estil en concret. L’interiorisme minimalista destaca per utilitzar tonalitats neutres i sense gaires estridències. La idea despais lineals i fluids també passa pels tons que sutilitzen. En aquest cas, el color blanc serà el gran protagonista.

Sense anar més lluny, el blanc és el color adequat per aprofitar al màxim la llum natural procedent de l’exterior. Gràcies a ell la llum pot fluir sense impediments i assolir tots els racons de la casa. D’aquesta manera espais com el saló o els dormitoris es presenten com a llocs acollidors i tranquils.

Evidentment, els colors del disseny interior minimalista no es queden aquí. Un procediment habitual és combinar el color blanc general amb detalls negres. Per exemple al mobiliari de la cuina, ja sigui als taulells oa l’acabat dels electrodomèstics. Aquest contrast aporta molta força a la imatge global i defineix visualment cada espai.

Paviment integrat

Parlant de la imatge global que ha d’aportar un habitatge d’interiorisme minimalista ens aturarem al paviment. De la mateixa manera que el color de les parets i els detalls està molt ben definit, amb el paviment passa igual. El sector de l´interiorisme ens ofereix una àmplia varietat per escollir el paviment indicat.

interiorismo minimalista dormitorio

Un paviment que encaixa bé amb l’interiorisme minimalista també cal presentar-lo en tons neutres. Ha de tenir la seva part de protagonisme a la imatge global de l’habitatge, però sense destacar per sobre d’altres elements. Aquesta és una de les grans virtuts dels espais minimalistes. Funcionen com un ambient conjunt i tast detall suma per al global.

La nostra experiència i també els treballs que hem realitzat amb aquest tipus de disseny interior ens permeten establir quin paviment és l’indicat. El més habitual és optar per un terra ceràmic o de gres amb un to suau de gris. No ressalta com ho podria fer un paviment hidràulic, encara que defineix molt bé la superfície de l’habitatge i encaixa amb el concepte d’imatge minimalista.

Com hem esmentat, hi ha altres opcions. Seguint amb la mateixa tonalitat es pot apostar per un terra ceràmic imitació parquet. A més de potenciar aquesta imatge minimalista també aportarà la calidesa dels acabats de fusta. En qualsevol dels casos esmentats, es tracta d’un material resistent i durador.

Cuina i bany minimalistes

L’interiorisme minimalista no és només per als espais comuns i on es duu a terme el dia a dia. Com la resta d’estils decoratius també és aplicable a espais com la cuina i la cambra de bany. Dos espais concebuts per ser pràctics i funcionals, encara que també són objecte de tendències decoratives.

A qualsevol dels dos també predominaran els colors blanc i negre. Les possibilitats de combinar-los són molt àmplies mentre segueixin el patró que marca la imatge minimalista. En aquests casos mobiliari de línies rectes i harmòniques amb colors que generen molta lluminositat i amplitud visual.

reforma integral

Projectes d´interiorisme a Barcelona

Vistes les claus generals de l’interiorisme minimalista T’ha convençut? Per nosaltres és un tipus de disseny interior que aporta grans beneficis a una llar. Si es cuida com cal comptarem amb espais calmats i acollidors. Fer-hi vida serà molt senzill i també beneficiosos per al nostre estat d’ànim.

A Grupo Inventia realitzem projectes d’interiorisme personalitzats i a mida. Els duem a terme tant per a habitatges de la ciutat de Barcelona com per als de municipis de les rodalies. Si consideres que és el moment de renovar la imatge de la teva llar i que llueixi tal com vols contacta amb nosaltres. Truca’ns al 93 209 97 17 i t’informarem sense compromís de tots els serveis que oferim.