close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les millors plantes decoratives per a la nostra llar

30 març, 2023 · Blog

Les plantes decoratives d’interior són una manera excel·lent d’afegir un toc de natura a qualsevol espai de casa nostra. Fa temps que el concepte de tenir plantes d’interior naturals és habitual i usat en diferents tipus d’interiorisme. Les plantes han passat de ser un element despais exteriors a decorar molts més espais duna casa.

En existir tants estils diferents de plantes decoratives disponibles, poden sorgir dubtes a l’hora de saber quins es veuran millor a casa nostra. Per això hem elaborat una guia dels estils decoratius més populars per a plantes decoratives d’interior i quins queden millor a cada tipus d’espai.

decorar con plantas

Les suculentes, un clàssic

Les suculentes són el tipus de planta decorativa interior més popular. La seva varietat de mides i els diferents gruixos de les fulles la fan molt desitjada. Gràcies a aquestes diferències es pot adaptar amb més facilitat a diversos espais de casa nostra. A més a més, la seva presència genera una vitalitat molt beneficiosa.

Com a plantes decoratives, les suculentes tendeixen a veure’s millor quan se’n col·loquen diverses en grup. També quan es fan servir en una decoració minimalista i moderna, ja que es pensen com les grans protagonistes. Lluiran molt bé a salons i zones disteses d’ambient contemporani.

Decoració natural pràctica

Una de les plantes decoratives que té més pes actualment són els cactus. Es tracta d´una planta ideal per decorar tot tipus d´espais. Un cactus pot ser un element perfecte en una sala d’estar, en un dormitori i fins i tot en una cambra de bany. Sens dubte és una planta decorativa interior molt versàtil.

planta decorativa salon

Podem trobar una gran varietat de formes i mides de cactus. Les seves característiques i agulles els fan ideals per afegir textura a qualsevol espai. Els cactus també es veuen genials quan s’agrupen amb altres plantes inspirades al desert. De la mateixa manera que quan es col·loquen en una decoració rústica.

D’altra banda, tenim les falgueres, que són una planta decorativa clàssica que es pot adaptar a qualsevol estança. Igual que les anteriors, també tenen una gran varietat de colors i textures. Es tracta d’una opció clàssica que es pot integrar en tota mena de llars.

Un dels seus avantatges decoratius és que les fulles ajuden a suavitzar i afegir interès a qualsevol espai. En grup les falgueres llueixen millor i aconseguim la millor versió quan les utilitzem en una decoració tradicional o d’inspiració vintage.

Estil tropical

Les palmeres són una altra planta decorativa que es fa servir molt més del que es pensa. D’entrada, les palmeres afegeixen un toc tropical a qualsevol habitació de casa nostra. Les fulles de les palmeres ajuden a aportar textura i interès a qualsevol espai. Són una planta que s´adapta molt bé a les diferents zones d´una llar i ideals per a decoracions modernes i contemporànies.

mejores planta decorativa

La gran veritat és que la gran majoria de plantes decoratives ens poden ajudar a afegir natura i vida a qualsevol espai de casa nostra. En seleccionar les nostres plantes d’interior hem de tenir en compte el nostre estil decoratiu i la mida disponible. Amb aquests consells podràs triar les plantes decoratives perfectes per a casa teva.