close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les millors tendències en interiorisme el 2022

21 gener, 2022 · Blog

L’entrada d´un nou any suscita certs canvis en tots els aspectes que ens puguem imaginar. El món de l’interiorisme i la decoració no es queda enrere, ja que és un sector en moviment constant. Com a empresa de reformes interiors a Grupo Inventia ho sabem molt bé. Els nostres professionals han d’estar al dia de tot allò relacionat amb el disseny interior i els nous elements decoratius.

Gràcies a això podem continuar sent l’empresa d’interiorisme de referència a la ciutat de Barcelona i les rodalies. Els nostres projectes es caracteritzen per ser personalitzats i a mida de cada client. Per això és molt important conèixer cada elements del disseny interior i poder oferir totes les alternatives possibles.

tendencias interiorismo

D’aquesta manera comentarem quines apunten a ser les tendències en interiorisme el 2022. Es presenta com un any ple de perfeccions perquè la nostra llar ens ofereixi tot allò que necessitem. La combinació perfecta entre ambients càlids i acollidors que aporten i ofereixen un ús funcional i eficaç en tot moment.

Ambients acollidors

Pel que fa al disseny interior, es manté com una de les opcions més escollides la d’un ambient càlid i acollidor. En altres paraules, espais que generin benestar i una sensació real de la llar. En aquest sentit, l’interiorisme contemporani amb tonalitats neutres sembla que es manté com un dels estils decoratius més eficaços.

Amb això una de les tendències en interiorisme el 2022 serà utilitzar colors com el blanc, el beige, el gres, etc. per pintar les parets de la llar. Es tracta de tons ideals per aconseguir que la sala d’estar o els dormitoris generin un ambient ideal. Tant per a moments calmats com per a altres de més distesos.

A l’empresa d’interiorisme a Barcelona Grupo Inventia ho sabem molt bé. Aquest tipus de disseny interior és el més escollit entre els propietaris que acudeixen a les nostres oficines per renovar casa seva. A més d’imprimir una imatge senzilla i efectiva a tots els espais també es pot decorar amb varietat d’estils.

Decoració natural

Tot apunta que aquests espais d’interiorisme neutre seran decorats amb elements molt concrets aquest 2022. La decoració orgànica i natural està a l’ordre del dia i apunta a ser una de les opcions més utilitzades per decorar els espais de casa nostra. Des d’objectes de mobiliari fins a tèxtils, combinar la natura a casa és una de les tendències decoratives de l’any.

diseño interior hogar

Pel que fa als tèxtils com els coixins, les cortines, la roba de llit, etc. els colors terra estan guanyant pes. Ara els colors estridents de l’estil minimalista pop es fan de banda perquè l’orgànic arribi per quedar-se. De la mateixa manera elements com les cordes per a les làmpades o els elements decoratius de fibres estaran molt presents en les tendències en interiorisme actuals.

Per això a Grupo Inventia comptem amb les millors professionals del sector en un departament especialitzat en decoració interior. El mercat és molt ampli i les possibilitats són nombroses. Per això hem confeccionat un catàleg ple d’opcions per a la nova decoració de casa teva. Tant en elements decoratius funcionals com en mobiliari per a cada espai de la casa.

Disseny en cuina i banys

En espais tan importants com la cuina i els banys també hi haurà novetats el 2022. Per a ells les parets enrajolades seran una tendència i es recuperarà una imatge que havia perdut una mica de força. Actualment l’opció de pintures semblava el que s’ha indicat, però les rajoles tornen per quedar-s’hi.

Les tendències en interiorisme el 2022 apostes per tons neutres com a la resta de la llar. Així es genera una imatge homogènia al conjunt dels espais. Un detall a tenir en compte és que els relleus formaran part d’aquestes rajoles i s’introduirà el moviment al disseny interior de la cuina i els banys.

reforma cocina

D’altra banda, la imatge del terra hidràulic es col·loca com una de les primeres opcions per al canvi de paviment en aquests espais. Es tracta d’un acabat que ja es fa servir, però que ara guanyarà molta més força. De fet es tracta d’un tipus de terra que aporta molta personalitat al disseny interior i que a més és resistent i durador.

Interiorisme a Barcelona i rodalies

Un any més a Grupo Inventia seguim les millors tendències en disseny interior i decoració. El nostre objectiu és poder oferir-te totes les opcions possibles per a la teva nova llar. L’experiència i la versatilitat dels nostres professionals ens permeten treballar amb tota mena de tendències decoratives. A més, ens adaptem a tots els pressupostos oferint sempre la millor qualitat. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.