close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Les noves tendències en reformes interiors

10 març, 2022 · Blog

Amb el pas dels anys i en la nostra posició com a empresa de reformes hem estat partícips del ritme vertiginós d’aquest sector. Les tendències en reformes d’interiors i decoració d’habitatges són un flux constant de canvis i idees noves. D’aquesta manera el mercat respon a la demanda dels interessats a gaudir de les millors tendències decoratives a casa seva.

Si bé algunes vegades es tracta d’una ubicació d’elements per a la decoració, en d’altres va molt més enllà i cal dur a terme una reforma. És en aquestes situacions en què empreses com Grupo Inventia ens encarreguem de les reformes d’interiors. Per nosaltres cada projecte és únic i oferim un servei personalitzat als nostres clients.

Només així podem garantir la màxima satisfacció en el resultat. D’aquesta manera els nostres equips d’interiorisme a Barcelona i obra treballen conjuntament per aconseguir aplicar tot allò que sol·liciten els propietaris. Gràcies a disposar de tots dos departaments en un mateix despatx, podem oferir les noves tendències en reformes d’interiors.

Disseny neutres

Els interiorismes neutres són els que se situen al capdavant del sector actualment. La seva capacitat de generar espais càlids i acollidors a la llar el converteixen en les opcions més escollides. Les tonalitats neutres són les que es fan servir en aquest tipus d’interiorisme i són capaces de potenciar al màxim la imatge de la llar.

interiores neutros

Colors com el blanc, el beige, un suau to de gris solen ocupar espais com la sala d’estar o els dormitoris. Es tracta de tonalitats que encaixen molt bé amb el ritme de vida actual i que saben potenciar la comoditat de la llar. Evidentment, no tot és descans, també generen un ambient molt agradable a l’hora de rebre visites.

Un altre dels avantatges que aporta l’interiorisme contemporani és que és fàcil de decorar. A diferència d’altres estils decoratius molt marcats, aquest disseny interior accepta una gran varietat d´opcions. Per exemple, mobles amb acabat de fusta, d’estil lineal en colors blanc o negre i també estructures més modernes o retro.

Cuina oberta

Una de les tendències en reformes d’interiors que ha arribat per quedar-s’hi és la cuina oberta. La idea que la cuina ha de ser en un espai independent ha canviat amb el pas dels anys. Avui dia 8 de cada 10 interessats a reformar la seva cuina pregunten si pot ser oberta.

De vegades pot suposar l’enderrocament de les mateixes parets de la cuina original, d’altres es fa una redistribució d’espais. Sigui com sigui la cuina oberta, és una de les tendències actuals i sembla que no és una opció momentània. Cada dia apareixen noves opcions per integrar la cuina a la imatge general de l’habitatge.

reformas cocinas

A Grupo Inventia duem a terme moltes reformes de cuines i ens encarreguem que siguin funcionals i s’adeqüin a les necessitats actuals. Un detall important és que una cuina oberta ha d’estar en sintonia amb la resta de la imatge i que és un factor clau disposar d’interioristes professionals.

Terres ceràmics

Un dels elements més visibles a una llar és el paviment. Triar-ho bé és clau, ja que s’haurà de conviure diàriament. Normalment s’encerta en la seva elecció i més amb l’assessorament professional indicat. Pel que fa a terres, les tendències en reformes interiors fa temps que s’encaren cap al parquet.

Si seguim la línia del que hem comentat els terres de parquet encaixen perfectament en un interiorisme contemporani. Els acabats de fusta combinen de manera perfecta amb les tonalitats neutres que es proposen. Encara que una altra opció ha anat guanyant pes al sector i està molt relacionat amb el concepte de cuina oberta.

suelos reforma interiores

Una de les opcions més escollida actualment és el terra ceràmic imitació parquet. És un paviment que ofereix una imatge idèntica al parquet natural o sintètic, encara que amb altres característiques. Es tracta d’una superfície que es pot assemblar a les clàssiques rajoles de gres o als sòls hidràulics. Per això és un tipus de sòl totalment apte per a un espai com la cuina.

Reformes interiors

Tot i que les tendències en reformes d’interiors van molt més enllà, aquests són tres conceptes que estan en auge i són els més escollits. A Grupo Inventia ens encarreguem d’explicar-te de manera personalitzada tot el que necessitis saber per a la reforma de casa teva. El nostre objectiu és oferir les millors opcions a totes les necessitats. Demana informació sense compromís trucant al 93 209 97 17.