close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral i de mobiliari a Martorell

A Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de reforma integral i de mobiliari. En aquesta ocasió ens hem desplaçat fins a la localitat de Martorell, on vam rehabilitar completament un habitatge tant en la seva imatge com en el seu equipament.

En línies generals, el nou disseny interior exposa un estil contemporani i una imatge moderna. Aquesta es ressalta gràcies al projecte de mobiliari que també va realitzar el va equipar de Grupo Inventia, gràcies al qual estances com el saló o els dormitoris estan completament moblades des del primer dia.

Reforma de cuina

Per a la reforma de cuina es va apostar per una distribució lineal. L’estança ocupa el seu propi espai i està semi oberta al saló, comptant amb una pràctica barra de cuina. A l’extrem de l’esquerra es van encastar els nous electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn i un microones.

Seguidament neix una allargat taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Sobre aquesta es van instal·lar una pica individual i una placa de cocció que barreja fogons i placa vitroceràmica. Tant en la part superior com inferior del moble de cuina hi ha calaixos i armaris que ofereixen una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Reforma de banys

Després del treball de reforma i interiorisme, les cambres de bany llueixen una imatge perfecta i disposen d’un equipament sanitari complet i que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una còmoda dutxa protegida amb mampares de portes corredisses transparents.

Per a la nova imatge de les cambres de bany es va apostar per un disseny interior neutre. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles de tonalitats beige i grisos, pintant la resta cap al sostre d’un color similar. Amb això es van aconseguir estances acollidores, lluminoses i visualment àmplies.

Reforma integral i de mobiliari a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix els millors projecte de reforma integral i de mobiliari. Escoltarem les teves necessitats i t’oferirem les millors solucions. Pots contactar amb nosaltres per informar-te sense cap compromís.