close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Millors colors per a la rajola tipus metro

20 setembre, 2023 · Blog

Al sector de l’interiorisme hi ha canvis de tendències cada temporada, encara que n’hi ha algunes que es mantenen de forma permanent. Una és l’ús de rajoles tipus metro per enrajolar algunes parets de casa nostra. Tot i que l’ús general de la rajola va tenir una recaiguda, actualment és una de les opcions més demanades.

Pel que fa a la rajola tipus metro, és una elecció que encaixa molt bé en espais com la cambra de bany i la cuina. Col·locar rajoles bisellades aporta diversos avantatges tant a nivell visual com a la part pràctica. A la imatge moderna se li suma la facilitat a l’hora de netejar-se. Una altra de les seves grans cartes és que s’adapten a diversos estils decoratius.

azulejo tipo metro

D’aquesta manera, la rajola tipus metro es pot fer servir en llars contemporanis, industrials o minimalistes. A partir d’aquí cal determinar en quin espai tindran més protagonisme i quins són els millors colors. Es tracta de detalls importants i que cal escollir abans de fer qualsevol canvi.

On col·locar rajoles tipus metro

Les rajoles d’estil metro ofereixen molta versatilitat, tot i que cal saber-les aplicar a les habitacions indicades. Actualment aquest tipus d’enrajolats s’usen a la cambra de bany ia la cuina. El motiu? Són espais que necessiten oferir la millor imatge i les rajoles bisellades es poden netejar fàcilment.

Per aquesta raó les parets del bany, un espai que tendeix a la humitat, són ideals per enrajolar-les amb rajoles. En aquest punt, la rajola tipus metro sol ser l’opció guanyadora. Ofereix una imatge moderna i possibilitat de triar entre diferents colors i acabats. Una clara mostra de la versatilitat que ofereixen a l’hora d’establir l’interiorisme d’una llar.

azulejo tipo metro blanco

Les parets de la cuina també són idònies per a les rajoles bisellades. Ja sigui una cuina tancada o oberta, aquest tipus d’enrajolat encaixa molt bé en un espai com la cuina. Com que és una zona d’ús diari i força transcorreguda, les rajoles tipus metre generen un ambient dinàmic. Encara que també es podrien fer servir en altres habitacions, actualment els banys i les cuines són les triades.

Colors rajola tipus metre

La part pràctica de les rajoles bisellades es fa palesa patent per a zones de neteja i la cuina. A partir d’aquí cal triar els colors de la rajola tipus metro. Gràcies a l’oferta del mateix mercat, tenim disponible una gran varietat d’acabats. Colors neutres, cridaners, amb dibuixos, etc.

L’opció més sol·licitada és la de la rajola tipus metro blanc. És una opció que aporta molts avantatges en el disseny. Per a una cambra de bany el color blanc és perfecte per generar major lluminositat i amplitud visual. En altres paraules, amb unes rajoles bisellades blanques s’aconsegueix un ambient agradable, ideal per a ús diari.

azulejo tipo metro azul

Tant a les parets dels banys com a la cuina es poden fer servir dues tonalitats i així crear dibuixos o dissenys de sanefa. Acabats de rajola metre mat, negre o blau són bones opcions per contrastar amb el color blanc. En aquest sentit, disposarem de diverses opcions que podem escollir pel nostre gust personal o rebre l’assessorament de professionals del disseny interior.

Enrajolar amb rajola tipus metre

A l’hora d’escollir un enrajolat per a casa nostra la rajola tipus metro ha de considerar-se com una opció. Aconseguirem una imatge moderna i molt fresca per a espais d’ús diari on hem de descongestionar l’estrès. Si ens decantem per això és molt probable que siguem una inspiració per a familiars i amistats.