close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Millors elements per combinar en un dormitori gris

5 octubre, 2023 · Blog

El dormitori és un espai personal que ens ha d’oferir un ambient acollidor on puguem relaxar-nos amb total comoditat. Per aconseguir-ho hi ha diversos factors que entren en joc. Entre aquests podem esmentar el mobiliari que ens permeti una organització i també el disseny de dormitori.

Els colors escollits són un element molt important per a un dormitori. Si volem tenir un espai acollidor i càlid, les tonalitats neutres seran les nostres millors aliades. Tant és així que comentarem quins elements poden potenciar la imatge d’un dormitori gris. Aquest color funciona molt bé com a base per aplicar un estil personal i propi.

dormitorio gris y blanco

Dormitori gris i blanc

Una de les combinacions més utilitzades en dormitoris grisos és afegir també pintura de color blanc. La combinació de tots dos colors genera un ambient molt agradable a l’habitació. Es tracta de dos colors que potencien la lluminositat i l’amplitud, ja sigui mitjançant la llum natural o la llum artificial.

Per tenir un dormitori gris i blanc hi ha diferents propostes de disseny interior. Una de les més utilitzades és pintar la paret del capçal del llit amb el color gris i la resta de parets pintar-les de blanc. D’aquesta manera, el focus principal es trasllada al llit, un element protagonista a qualsevol dormitori. Alhora, també es poden pintar dues parets grises i dues parets blanques per generar un bonic contrast.

Una altra opció és pintar les parets del dormitori a mitja alçada. Si ens decantem per aquesta opció, és recomanable pintar la part inferior de color gris. Per a la resta de paret fins a arribar al sostre fem servir la pintura de color blanc. Òbviament hi ha altres possibilitats a l’hora de combinar un dormitori gris amb un altre color.

dormitorio gris y azul

Els tons blaus també funcionen molt bé com a companys del color gris. És una combinació que genera calidesa sense utilitzar tons terra. Els dormitoris blaus i grisos són perfectes tant per a habitacions principals com per a la cambra dels nens. També permet una decoració senzilla i accepta diversos estils.

Mobles de fusta

Com hem esmentat, el color gris, combinat amb altres facilita molt la decoració del dormitori. En tractar-se de tons neutres permeten encaixar bé diferents acabats, encara que n’hi ha alguns de més factibles que d’altres. Per exemple, si volem crear una habitació d’estil contemporani ens hem de decantar per un dormitori gris i fusta.

Un mobiliari amb acabats de fusta serà molt agraït al nostre dormitori gris. Es tracta d´un estil agradable i que encaixa de meravella amb la idea d´un espai acollidor. A més, els acabats en fusta ens ajuden a generar més sensació de calidesa. És una característica ideal per a un dormitori.

dormitorio gris

Com en altres aspectes per moblar un dormitori, el mercat ens ofereix una gran varietat de mobles i acabats. Des de fusta natural fins a un to més clar, passant per acabats en gris o marró. Per això és aconsellable fixar-se en aquest tipus de mobles en un dormitori gris i fusta.