close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Millors idees per a un despatx a casa

28 desembre, 2022 · Blog

Avui dia el teletreball és un concepte que tots coneixem. El que fa uns anys era una pràctica per a poques persones ha passat a ser molt habitual. Després de l’any 2020 moltes empreses opten pel teletreball o per una feina híbrida. A nivell personal dels treballats també ha suposat un canvi, ja que han de tenir un espai propi per treballar des de casa.

Dur a terme les tasques laborals des de la pròpia llar pot resultar complicat. S’ha d’optar per disposar d’un espai destinat a fer-ho en comptes de sortir del pas aclarint una zona de la llar. Donat això compartirem diverses idees per a un despatx a casa. Per aconseguir un espai productiu i funcional que es pugui reutilitzar per a més tasques personals.

despacho en casa

Tenir un despatx a casa serà vàlid tant per treballar com per disposar d’una zona personal on poder llegir, escoltar música, relaxar-se, etc. Per això hi ha diversos punts indispensables i que ens ajudaran a generar un espai fluid i calmat. La idea d’un despatx a casa ha de fugir de qualsevol símptoma d’estrès.

Escriptori i superfície de suport

Entendrem aquesta idea de despatx a casa com un espai on realitzar tasques doficina amb un ordinador portàtil i telèfon. D’aquesta manera ens centrem en un treball estàndard on un cop finalitzada la jornada es pugui seguir fent ús del despatx. Comptar amb una bona superfície de suport és indispensable una oficina a casa.

L’organització és clau a qualsevol treball i disposar d’un escriptori ens facilitarà molt la feina. És cert que la mida de l’escriptori el definirà l’espai disponible del nostre despatx a casa. Tot i així, el mercat està preparat per fer front a tot tipus de demandes i trobar l’escriptori que millor s’adapta a les teves necessitats.

També es pot complementar amb un altre tipus de mobiliari d’oficina que aporti més capacitat d’organització. En aquest sentit les prestatgeries seran un bon complement per aconseguir un despatx a casa funcional. Una bona idea són les prestatgeries flotants, ja que mantenen lespai visual intacte.

ideas despacho casa

Capacitat d’emmagatzematge

Una altra de les característiques indispensables per a una oficina a casa és la capacitat demmagatzematge. Disposar d’una bona quantitat de calaixos ens facilitarà la vida laboral al nostre despatx funcional a casa. A més, es poden fer servir per a diferents funcions, per exemple, d’arxivador, espai per a cables de càrrega, material d’oficina, etc.

En aquest sentit, cal aprofitar al màxim l’espai disponible i aconseguir el màxim rendiment. La zona inferior de l’escriptori vaig poder allotjar algun moble per emmagatzemar els nostres materials de treball. També es pot treure partit a l’alçada del despatx col·locant un armari que ocupi des del terra fins al sostre.

Gràcies a aquest tipus de mobiliari d´oficina podrem tenir un despatx a casa organitzat per facilitar al màxim la feina. De la mateixa manera ens servirà per poder guardar altres elements personals que fem servir en els nostres moments de lleure. El més important és generar un espai de treball còmode.

Imatge i decoració

Els mobles i l’organització són molt importants, però també ho és la imatge i el disseny interior. En aquest sentit, hem de seguir algunes pautes bàsiques per decorar un despatx a casa. Disposar d’un espai de treball a casa amb elements funcionals és important, encara que la imatge i l’ambient generat també són protagonistes.

almacenaje despacho casa

A l´hora d´escollir la decoració d´una oficina a casa és important crear un espai relaxat. Es tracta d’una zona on passarem diverses hores i on necessitem un ambient calmat i que ens ajudi a ser productius. En aquest sentit deixarem els colors estridents de banda i ens centrarem en un despatx de disseny contemporani.

Per aconseguir un bon clima de treball, una bona opció són els tons neutres. Per pintar les parets es pot fer servir el color blanc, el beix, un to suau de gris, etc. Dit d’una altra manera, colors capaços de generar un espai perfecte per a la concentració tant a la feina remunerada com a les tasques personals.

Idees despatx

Com hem esmentat, ens hem centrat en un despatx per fer tasques d’oficina. A partir d’aquestes idees de despatx a casa, les possibilitats són infinites. Tenim a favor que al mercat podrem trobar tot tipus d’opcions per a la nostra oficina a casa.