close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobiliari i interiorisme modern

9 setembre, 2021 · Blog

Com a empresa de reformes integrals versàtil vam rebre moltes sol·licituds per renovar tot tipus d’habitatges. Dins d’elles hi ha diferents demandes que afecten l’interiorisme desitjat a nivell global. Els anys d’experiència que portem en el sector ens permeten adaptar-nos a tot tipus de sol·licituds. Sempre oferim les millors opcions a totes les necessitats que expressen els propietaris.

Dins de totes les opcions que ens ofereix el sector de l’interiorisme actual, el disseny interior d’imatge moderna és un dels més sol·licitats. Actualment a l’hora de dur a terme una reforma integral es pretén aconseguir espais lluminosos i visualment amplis. L’objectiu és el de passar d’una imatge obsoleta a espais que aportin comoditat i benestar.Per aquest motiu exposarem diversos detalls a tenir en compte per aconseguir i potenciar aquest interiorisme modern.

De la mateixa manera comentarem com ho podem combinar amb un mobiliari encertat i que potenciï encara més aquesta sensació de lluminositat i amplitud. Abans de començar vam compartir un vídeo en què vam mostrar el senzill que és fer una reforma integral a Barcelona i rodalies amb Grupo Inventia.

Interiorisme modern en colors

A l’hora de plantejar un projecte d’interiorisme modern és molt important establir els colors que utilitzarem des d’un inici. Com hem esmentat aquest tipus de disseny interior s’utilitza per potenciar característiques com la lluminositat i amplitud dels espais. En aquest cas les tonalitats neutres són les més encertades.

Per a això ens referim a colors com el blanc, el beige o tons suaus de gris. Unint-los a una correcta entrada de llum natural són els colors que potenciaran millor les característiques d’un interiorisme modern. Aquestes tonalitats permeten que la llum s’expandeixi a cada racó de les estances i generi una imatge homogènia entre elles.

interiorismo barcelona

D’entrada aconseguirem un ambient ideal en cada espai de la casa. Al saló tindrem un interiorisme apte tant per a nosaltres mateixos com per a aquests moments en què vam rebre visites. D’altra banda en els dormitoris generarem un ambient perfecte per al descans. També per tenir una bona concentració en el nostre espai de treball a casa.

Opcions per al paviment

Els colors tenen un paper fonamental a l’hora de generar un interiorisme modern. També hi ha altres elements que ajudaran a potenciar-lo i un d’ells és el paviment. El terra de l’habitatge és un altre element clàssic per canviar en una reforma integral d’habitatge. Per això influeix amb notorietat a l’hora d’imprimir l’interiorisme modern que es pretén.

Per a una imatge actual el que millor encaixa és el paviment de parquet, ja sigui natural o sintètic. El catàleg de paviments de parquet que tenim a Grupo Inventia és ampli i variat. La idea és que els propietaris puguin escollir entre diferents opcions que vagin des del color fins al dibuix de la fusta. De la mateixa manera també comptem amb un altre tipus de paviments per a espais com els banys i les cuines. Per exemple terres tipus hidràulic o de gres dins de la imatge de l’interiorisme modern que es vol implementar.

Encertar en el mobiliari

Un altre dels serveis que oferim a l’empresa de reformes i interiorisme Grupo Inventia és el del mobiliari. Si el projecte requereix un moblat complet per entrar a viure un cop finalitzat el projecte també podem fer-ho. En aquest apartat també es compta amb l’assessorament del nostre departament en disseny interior.

La clau de el nou mobiliari és el de encaixar-lo en la imatge global de l’habitatge. Un dels avantatges d’aquest interiorisme modern és que s’adapta a molts estils decoratius. Els colors neutres a més de generar espais molt agradables també faciliten les tasques de moblat. Accepten molt bé les diferents formes i acabats dels mobles.

Si es tracta d’una reforma integral completa en la qual tot és nou, l’ideal és que es mantingui una homogeneïtat en tots els aspectes. D’aquesta manera en un disseny interior amb tons neutres i terra de fusta els mobles d’aquest mateix acabat encaixaran des del minut un. En alguns casos com les taules de menjador o tauletes de centre és recomanable que la seva superfície sigui transparent. D’aquesta manera el pas de la llum no es veurà tallat i es mantindrà aquesta sensació d’amplitud visual.

reforma integral

Reformes i interiorisme a Barcelona

Per Grupo Inventia cada projecte de reforma integral i interiorisme és únic. Treballem en base a les necessitats particulars de cada propietari Comptem amb els mitjans i professionals adequats per oferir les millors opcions a totes elles. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17. En pocs dies els tindrem disponibles i te’ls lliurarem de manera gratuïta i sense cap tipus de compromís.