close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobles cool per al teu saló i dormitoris

4 juny, 2019 · Blog · Etiquetes: ,

Queda clar que el món de l’interiorisme ens ofereix tot allò que puguem desitjar per decorar qualsevol racó de casa nostra. Sigui quin sigui l’estil decoratiu que triem per al disseny interior de la nostra llar, sempre hi ha alguns objectes necessaris i que poden adaptar-se a qualsevol ambient.

A més de la necessitat esmentada, també es tracta de peces de mobiliari pràctiques i que ens faciliten les coses en moments concrets. Per veure’ls i comentar les opcions que ens ofereixen ens desplaçarem fins als dormitoris i el saló, espais pensats tant per al descans personal com, en el cas dels salons, lloc de reunions disteses amb la família o amb els amics.

Tauletes de nit

El dormitori és una d’aquestes estances que volem que sempre llueixi bé. Encara que sigui un espai en el qual vam passar poc temps diari, ens esforcem perquè llueixi les seves millors gales. Quadres, objectes de decoració, còmodes o tot tipus de tèxtils seran presents en el nostre dormitori. Un cop aconseguit el disseny interior desitjat, anem amb els punts pràctics.

Ta sigui en els dos costats del llit o en un, hi ha un espai reservat per a la tauleta de nit. Sobre ella, el més probable és que un petit llum i un despertador ens acompanyin. Ara bé, oblidem la clàssica tauleta de nit amb calaixos i acabats de moble i pensem en alguna cosa més autèntic.

Les ments dels interioristes no para de generar idees i les tauletes de nit s’han convertit en un element molt recurrent. Per exemple, per a aquesta funció podem utilitzar troncs de fusta natural, tamborets o petites escales. Elements que aportaran la mateixa funcionalitat que les clàssiques, encara que amb un toc únic i molt personal.

Taula de palets

Un altre element decoratiu estrella en els temps actuals és la tauleta de centre feta amb palets. La seva presència enmig de la sala d’estar i al costat del sofà o les butaques ens aportarà superfície de suport tan pràctica com per col·locar elements com el comandament de la televisió, revistes, el got del cafè i fins i tot ens permetrà disposar d’una superfície perfecta per un sopar distès .

La seva construcció és senzilla i moltes botigues ja l’ofereixen a punt per ser muntada en només cinc minuts i gaudir-la. Si volem aportar un toc més underground, que millor que reciclar un palet, aplicar-li productes indicats per a tractar la fusta i col·locar-unes petites rodes que facilitin la mobilitat.

Empresa d’interiorisme

A més de ser experts en reformes integrals d’habitatges, en Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme i disseny interior. Si necessites qualsevol tipus de consell professional no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap compromís.