close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobles d’estil minimalista

9 gener, 2020 · Blog

muebles minimalistas

Les exigències del dia a dia poden tornar-se una mica frenètiques en certes ocasions i fins i tot les tenim en compte a l’hora de moblar la nostra llar. El treball, els estudis, la família… són aspectes als quals generalment dediquem molt de temps i l’organització i decoració de la casa pot quedar una mica de costat.

Òbviament hem de prioritzar i és normal que cada vegada s’utilitzi menys aquella decoració en què prestatgeries, mobles llibreria, quadres, etc. estaven presents en moltes estances de qualsevol llar. L’estil minimalista es converteix en el nostre gran aliat a l’hora d’aconseguir una llar equipat amb tot el necessari, qunque sense necessitat d’adornar-ho tot.

Fàcil manteniment

Un dels conceptes que ens podem trobar actualment és el de l’economia de el temps. Aplicat al món de l’interiorisme, aquest ens suggereix decorar la nostra casa amb elements necessaris, però que a la vegada ens garanteixin un fàcil i senzill manteniment. Amb això ens referim que no ens generi una despesa excessiva de temps a l’hora de netejar-los i ordenar-los.

estilo minimalista

A nivell general de mobiliari l’estil minimalista ens nodreix de mobles amb una estètica molt lineal i fabricats amb materials llisos i aptes per a un manteniment ràpid. Els mobles de línies geomètriques rectes i que ens ofereixin una bona capacitat d’emmagatzematge seran essencials per aconseguir una decoració efectiva.

Decoració minimalista

Que aquesta idea ens suggereixi senzillesa no vol dir que no puguem decorar la nostra llar amb allò que ens agradi, tot el contrari. En aquest sentit ens situem en una idea que ens proposa una decoració pràctica a través d’elements necessaris en qualsevol casa.

interiorismo

Amb ells ens referim a objectes com ara llums en saló i dormitoris, tauletes funcionals, ja siguin de centre davant de sofà o tauletes de nit a la banda del llit. Seguint amb la idea esmentada anteriorment podrem disposar de superfícies pràctiques i amb un estil minimalista molt actual més l’afegit que el seu manteniment no requerirà una despesa excessiva de temps.

Mobiliari i interiorisme a Barcelona

minimalismo

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en decoració i interiorisme. A través d’un ampli catàleg de mobiliari rebràs els millors consells en disseny interior perquè la decoració de la teva llar s’ajusti a les teves necessitats tant visuals com temporals.