close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Quins mobles no poden faltar en a la teva sala d’estar

26 gener, 2017 · Blog

Si hi ha una estança a la nostra llar que serveix tant per al descans personal com per a la socialització amb amics i familiars, aquesta és la sala d’estar. Es tracta d’un espai que el farem servir diàriament i que ha d’aportar-tranquil·litat i acolliment. Per això, l’ordre i l’organització dels seus elements ha de ser perfecta.

Per a això, comptem amb diverses opcions per al mobiliari de sala d’estar, des de mobles grans amb gran capacitat d’emmagatzematge fins a elements més petits però als quals donarem molt ús i ens brindaran una ajuda perfecta.

Moble llibreria

En tota la sala d’estar que es preï no pot faltar un moble llibreria. En ell podrem col·locar, a més de tots els nostres llibres o àlbums de fotos, tot tipus d’elements decoratius que ajudaran a personalitzar el nostre saló mostrant la nostra faceta més personal.

Al seu torn, aquests tipus de mobles ens permetràn disposar d’un ordre tant organitzatiu, pel que fa a elements, com visual, fent l’estança molt més agradable. Per a això, res millor que reservar una paret del saló per col·locar-lo, des del terra fins al sostre.

Tauleta de centre

Es tracta d’un moble que farà de la nostra sala d’estar un espai únic i que s’adaptarà a totes les nostres necessitats. Disposar d’una tauleta de centre davant del sofà ens permetrà des realitzar petits treballs amb l’ordinador fins a poder menjar distesament mentre veiem la televisió.

De tauletes de centre ha de molts tipus, però una gran opció és que aquesta sigui un bagul. Així, a més de comptar amb una superfície de suport extra, també guanyarem un espai per a l’emmagatzematge. Per exemple, podrem guardar alguns coixins per estar més còmodes en determinades ocasions o aquestes petites mantes que ens ajuden tant a l’hivern.

Mobles Grup Inventia

Si necessites qualsevol tipus de consell a l’hora de moblar el teva sala d’estar o qualsevol estada de la llar, en Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg de mobles. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís.