close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou interiorisme per la cambra de bany

7 agost, 2020 · Blog

Una reforma de bany va molt més enllà del canvi de l’equipament sanitari. A l’empresa Grupo Inventia ho sabem bé, ja que comptem amb un departament especialitzat en renovacions d’aquesta estada. I en tota renovació més de les peces sanitàries s’ha de treballar el nou interiorisme per la cambra de bany.

El nostre equip d’interioristes a Barcelona elabora projectes a mida per a cada client. Cada treball es basa en les necessitats i pressupost dels interessats. En aquests projectes el nou interiorisme es presenta en forma de render 3D, perquè es pugui veure com serà el resultat final abans d’iniciar qualsevol obra.

En aquesta ocasió comentarem algunes idees per al nou interiorisme per la cambra de bany. Abans compartim un vídeo en què t’expliquem com treballem i com pots sol·licitar el teu pressupost de reforma de bany. Com veuràs és molt senzill i t’ho lliurem sense cap cost ni compromís.

Bany modern

Una de les principals demandes a l’hora de renovar l’interiorisme d’un bany és rejovenir la seva imatge. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg en materials i acabats per a la cambra de bany. Ens permet poder oferir el millor i adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu. La cambra de bany de concepte modern és un dels més sol·licitats.

Ens trobem amb la idea d’un espai lluminós i ampli. El bany és un espai d’ús diari i el seu interiorisme ha d’oferir un ambient còmode i agradable. Per a això una de les opcions més utilitzades és la de enrajolar les parets amb rajoles que expandeixin la lluminositat. Les rajoles tipus metro són una excel·lent opció tant a nivell visual com pràctic.

reformas integrales barcelona

Amb ells s’aconsegueix un interiorisme d’imatge moderna i al seu torn requereixen un manteniment molt senzill. La seva superfície plana es pot netejar sense problema. Els de color blanc són els més demandats, però també es poden combinar. Per exemple podem posar rajoles tipus metre blaves a la paret de la dutxa.

Acabats en fusta

La idea d’una cambra de bany amb un disseny interior modern ens transporta a un espai de colors neutres i amb un ambient molt agradable. Precisament per això poden introduir-se un altre tipus d’acabats. En el nostre departament d’interiorisme a Barcelona disposem d’un catàleg ampli pel que fa a mobiliari de bany.

És aquí on hem d’aprofitar per jugar amb la nova imatge de la cambra de bany. Un dels casos més freqüents és el de col·locar un moble de bany amb acabats en fusta. Depenent de l’interiorisme de la cambra de bany podrem escollir entre diferents tons de fusta o mantenir el mateix color de les rajoles col·locats.

sanitarios barcelona

Un altre punt que aportarà color i modernitat a el nou interiorisme del nostre bany serà el paviment. Per a aquest aspecte disposem d’una infinitat de possibilitats. Des d’un clàssic terra de gres fins paviments hidràulics amb molta personalitat. Encara seguint amb els acabats en fusta, actualment els terres ceràmics que imiten la fusta estan molt de moda.

Interiorisme a Barcelona

Com ja hem esmentat el nostre equip d’interioristes a Barcelona compta amb l’experiència necessària per a brindar-te el projecte de renovació que desitja. La nostra gamma de materials i acabats per al nou interiorisme de la teva cambra de bany és molt àmplia i aconseguiràs que llueixi tal com vols.

Per sol·licitar el teu projecte d’interiorisme a Barcelona, ja sigui per la cambra de bany o per a qualsevol estança de la llar, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís. Tens a la teva disposició el nostre número de telèfon 93 209 97 17 i també pots omplir el formulari que trobaràs a la nostra pàgina web.