close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou mobiliari funcional a casa teva

25 novembre, 2021 · Blog

En una empresa de reformes i interiorisme cal estar en constant actualització. Cada dia el mercat d’aquest sector ens sorprèn amb propostes noves i cal estar al dia. D’aquesta manera podem oferir als nostres clients les millors propostes d’acord amb les tendències actuals. Entre totes les novetats les de l’apartat del mobiliari es presenta com el més mogut i en constant actualització.

Per a Grupo Inventia això és important i disposem d’un departament especialitzat en tota mena de mobles per a qualsevol espai de la llar. En aquesta ocasió ens centrarem en el mobiliari funcional que han de tenir algunes estades dun habitatge. Amb aquest adjectiu ens referim a aquestes peces del mobiliari la funció del qual és indispensable per gaudir d’un dia a dia correcte.

muebles salón barcelona

Ens centrarem en un interiorisme d’estil contemporani. Es tracta d’un disseny interior dels més utilitzats a l’hora de fer una reforma integral o un projecte d’interiorisme. És un embolcall sobre la base de tons neutres que es presenta en espais lluminosos i acollidors. A més, accepta molt bé tot tipus d’estils decoratius i acabats.

Mobiliari funcional a la sala d’estar

El saló és la zona de reunió essencial a tota llar. Un espai multifuncional que ha d’oferir les millors prestacions tant en els moments de descans com en els de reunió amb la família o les amistats. En resum, ha de ser un espai còmode i això s’aconsegueix comptant amb un mobiliari funcional.

Com hem esmentat, un interiorisme contemporani o modern accepta múltiples opcions a l’hora d’escollir els mobles. En aquest sentit, un mobiliari lineal i ben definit generarà un ambient tan relaxat com eficaç. Un color com el blanc serà perfecte, encara que els acabats de fusta sempre són una opció excel·lent. A més contribueixen a generar més calidesa a l’ambient.

Entre el mobiliari funcional que cal tenir en una sala d’estar hi ha el moble de la televisió. A més de donar suport a un dels elements amb més presència a una llar també ens ajudarà a generar més capacitat d’emmagatzematge. Poder mantenir l’ordre i l’organització a la sala d’estar també és important i cal tenir-ho en compte.

mueble salon

Mobiliari en cuina i bany

Si bé en espais com la cuina i el bany les mirades solen centrar-se en el disseny i l’equipament, el mobiliari també té importància. En tots dos casos, el determinarà l’interiorisme escollit, ja que en aquest cas forma part d’un conjunt. Tot i així hi ha detalls que no podem oblidar i cal comptar amb un mobiliari funcional.

Tant a la cuina com a la cambra de bany serà molt important la capacitat d’emmagatzematge disponible. Són espais d’ús diari on l’ordre i l’organització serà fonamental per garantir les millors prestacions. D’aquesta manera seran espais visualment amplis i lliures d’objectes que poden entorpir.

Per disposar d’un mobiliari funcional a la cuina és adequat aprofitar la zona inferior i superior del taulell per col·locar-hi armaris i calaixos. Pel que fa a la cambra de bany es pot utilitzar la part baixa del lavabo per col·locar una calaixera. També és de gran ajuda ancorar un armari a la paret sobre la base de l’espai disponible.

Dormitori moblat

Un altre espai on els mobles són molt importants és el dormitori. Aquí sí que tenim la zona de descans per antonomàsia. És per això que tenir un mobiliari funcional al dormitori serà ideal per garantir el millor dels descansos. Per això cal buscar la combinació de funcionalitat i practicitat.

muebles blancos

Podem dir que un mobiliari funcional al dormitori serà aquell que ens permeti tenir organitzades i llistes les nostres peces de roba a cada moment. És indubtable que un armari rober cobrirà aquesta necessitat, encara que també ha de disposar despai per a aquells tèxtils que no utilitzarem durant un llarg període de temps.

Per això un llit canapè és perfecte per emmagatzemar abrics, mantes o similars. De la mateixa manera també cal pensar en un mobiliari funcional i pràctic. Entren en escena mobles com la còmoda o les tauletes de nit. Si disposem de prou espai seran elements perfectes que cobriran les necessitats diàries.

Mobiliari funcional a mida

El nostre departament d’interiorisme us assessorarà personalment per oferir-vos les millors opcions per als mobles de la vostra llar. L’experiència i la versatilitat dels nostres professionals ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius ia tots els pressupostos. Per aquests motius serà molt senzill que disposis d’un mobiliari funcional a cada espai de casa teva.

Per sol·licitar el teu pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17. Un cop el tinguem preparat t’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap mena de compromís. També podeu utilitzar la icona de WhatsApp que trobareu a la part superior dreta d’aquesta web.