close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou treball de reforma integral al carrer Nàpols de Barcelona

Treball complet de rehabilitació d’habitatge i acabat de sortir de forn. El nostre equip de reformes integrals ha finalitzat un nou projecte al carrer Nàpols de Barcelona. Després d’un projecte de disseny interior en base a les necessitats dels propietaris, els nostres especialistes es van posar a això i aquest ha estat el satisfactori resultat.

Es tracta d’una reforma integral en la qual s’ha volgut rejovenir l’aspecte de l’habitatge aplicant un estil contemporani que permetés modernitzar la imatge de totes les estances. Per a això, hem utilitzat tons blancs per pintar les parets, l’opció perfecta per aconseguir que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa. També ens hem decantat per un paviment de parquet que aporta molta calidesa a espais com la sala d’estar o els dormitoris.

Reformes de cuina a Barcelona

En aquesta ocasió la cuina s’ubica en una estança independent i està distribuïda en forma de L. En l’extrem de l’esquerra s’han disposat buits a mida per encastar els electrodomèstics, concretament una nevera, un forn i un microones. Seguidament neix un taulell que ofereix una àmplia superfície de suport i en la qual es pot instal·lar una placa vitroceràmica.

El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram, més reduït però ideal per posar la pica. Aquesta reforma de cuina també compta amb una gran capacitat d’emmagatzematge i tant en la part superior com a la inferior de les taulells es troben diversos armaris i calaixos.

Reforma de banys a Barcelona

En aquest treball de reforma integral a Barcelona es van haver de renovar dues cambres de bany. Tots dos ofereixen les millors prestacions i compten amb un equipament sanitari molt complet. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la seva zona inferior, un vàter i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Pel que fa a el nou disseny interior, en les dues reformes de bany les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, generant espais lluminosos i acollidors. Al seu torn, el color de les parets s’ha combinat amb un terra de gres de color gris que arrodoneix una imatge moderna i ofereix senzillesa a l’hora del seu manteniment.

Reformes integrals a Barcelona

Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma integral i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís. Abans de la teva decisió nostres experts t’assessoraran personalment i crearan un projecte ajustat a les teves necessitats estètiques i econòmiques.