close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nous projectes d’interiorisme a Barcelona i rodalies

17 novembre, 2020 · Blog

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia seguim sumant projectes. Cada dia rebem diverses trucades de propietaris interessats a renovar les seves llars. L’exposició dels resultats en les nostres xarxes socials són una garantia que a Grupo Inventia treballem com cal. A més cada treball s’inicia amb un projecte d’interiorisme que permet veure el resultat final abans d’iniciar les obres.

Et lliurem el projecte i el pressupost de forma gratuïta i sense cap compromís. Oferim un treball professional i comptem amb un departament d’interiorisme a Barcelona que plasmarà uns disseny en base als teus gustos, necessitats i pressupost. En el següent vídeo expliquem com és de senzill iniciar un projecte d’interiorisme i reforma amb Grupo Inventia. Pots veure més treballs realitzats ja finalitzats al nostre canal de Youtube.

Interiorisme i reforma a Barcelona

Un dels nostres treballs més recents ens porta fins al carrer Comte d’Urgell de Barcelona. Allà ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge. Abans d’això el nostre equip d’interioristes a Barcelona va elaborar uns dissenys 3D a mida i personalitzats. Comptem amb una àmplia experiència i versatilitat. Gràcies a això podem adaptar-nos a qualsevol estil i, una cosa important, a qualsevol pressupost.

En aquest cas el nostre departament de disseny interior a Barcelona ha treballat en un projecte d’estil contemporani. Els tons neutres són protagonistes en estances com la sala d’estar, els dormitoris i els espais compartim. Al seu torn aquesta reforma integral comportar la millora total d’espais com la cuina i les cambres de bany. En el següent vídeo es pot veure com s’ha passat d’un projecte d’ interiorisme 3D a la realitat.

Disseny per a cambres de banys

Un altre dels avantatges que oferim a Grupo Inventia és la possibilitat de projectes de reforma parcial. Per exemple estem a punt d’iniciar una renovació de bany en un habitatge de Santa Coloma de Gramenet. A més de a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies.

El nostre arquitecte tècnic a pres nota de les necessitats dels propietaris. Després el nostre departament d’ interiorisme ha elaborat uns precisos renders 3D. Com es pot veure en els dissenys que compartim el bany es pensa en un estil neutre. L’objectiu és dotar aquesta estança d’ús diari d’un ambient fresc i acollidor.

Empresa d’interiorisme a Barcelona

Anys d’experiència ens avalen com una empresa d’ interiorisme i reformes de confiança. En cada treball que realitzem garantim un assessorament personalitzat i uns acabats de gran qualitat. Comptem amb un ampli catàleg en materials i podem adaptar-nos a tot tipus de pressupostos. Per sol·licitar el teu projecte d’interiorisme a Barcelona pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.