close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma a Barcelona: carrer Mallorca

Al costat del nostre equip de reformes i interiorisme ens hem encarregat de fer una reforma a Barcelona. Concretament a millorar completament un habitatge situat al carrer Mallorca. Hem aconseguit convertir un pis amb carències en una veritable llar. Ara està llest per oferir les millors prestacions en qualsevol moment del dia.

En aquesta nova reforma a Barcelona hem treballat la renovació d‟interiors tant a nivell físic com estètic. Hem adequat totes les estances a la seva comesa i hem imprès un estil decoratiu actual. Tots els acabats d’aquest projecte els compartim al vídeo següent. Per conèixer més treballs que hem realitzat segueix els nostres perfils a les xarxes socials.

Cuina oberta

Una de les primeres millores ens porta fins a una cuina oberta. Té una distribució en forma d’U amb tres trams de taulell. En un hem instal·lat la placa vitroceràmica i al següent l’aigüera, just al costat de la finestra. Es completa amb una barra de cuina que aporta superfície de suport i treball.

Habilitant uns tamborets també funciona com un espai ideal per esmorzars i menjars ràpids. Aquesta reforma de cuina també l’hem equipat completament, integrat al mobiliari tots els electrodomèstics. Ara disposeu d’una nevera, un forn, un microones, un rentaplats i una vinoteca.

Una altra de les millores d’aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Ara compta amb calaixos i armaris a tota la zona inferior dels taulells. També hem ancorat armaris a la zona superior d’una. Tot envoltat per un disseny neutre que combina els tons beix i els acabats de fusta.

Banys funcionals

Aquest habitatge del carrer Mallorca té dos espais de neteja i ens hem encarregat de millorar-lo del tot. Ara es presenten en un disseny contemporani i tenen unes peces sanitàries modernes i funcionals. Cada reforma de bany està pensada per oferir les millors prestacions en tot moment.

La cambra de bany principal s’ubica en un espai ampli que permet una distribució excel·lent. A l’entrada trobem el lavabo a la dreta i el plat de dutxa ubicat a l’esquerra. Al fons del bany hem instal·lat el vàter i hem ancorat un armari de paret. Es tracta d’un complement perfecte al moble del lavabo per generar més emmagatzematge.

D’altra banda trobem un lavabo a què s’accedeix per una porta corredissa. Funciona com un espai de neteja complementari i compta amb un lavabo amb moble incorporat i amb un vàter. En totes dues reformes hem apostat per un disseny de bany a tots neutres amb l’objectiu d’aconseguir dos espais agradables i frescos.

Interiors contemporanis

A més de les reformes de cuina i banys analitzades, també ens hem encarregat d’aplicar tota mena de millores a la imatge interior d’aquest habitatge. En aquest sentit, el nostre equip d’interioristes ha treballat sobre la base d’un disseny contemporani en tons neutres. És una opció perfecta per disposar d’espais lluminosos i potenciar l’amplitud visual.

Les parets del saló i dels dormitoris les hem pintat de color beix. D’aquesta manera generem un contrast agradable amb les noves portes i sòcols de color blanc. Alhora, també hem aplicat altres colors com una paret verda oliva a la sala d’estar. Per generar calidesa hem col·locat un terra de parquet en tons de fusta natural. Els podem veure tant a les zones comunes com als dormitoris.

Pressupost de reforma a Barcelona

Contacta amb nosaltres i informa’t dels nostres serveis de reforma sense cap compromís. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i explicar-nos que necessites a la teva nova llar.