close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma de cuina a Badalona

Fa uns dies que vam acabar un nou projecte de reforma a Badalona, concretament al Passeig Riu Llobregat. Es tracta d’una reforma de cuina completa amb millores a la imatge i l’equipament. La cuina és un dels espais més importants d’una llar i disposem d’un departament especialitzat.

Els nostres professionals t’assessoren en tot moment perquè puguis tenir la cuina que desitges a casa teva. Com a empresa de reformes el nostre objectiu és oferir-te les millors opcions a totes les teves necessitats. Per aquesta raó, treballem amb distribuïdors de confiança i contrastats al mercat.

Els acabats d’aquesta reforma de cuina a Badalona es poden apreciar al següent vídeo. Un treball molt fi que ha millorat en tots els sentits aquest espai. Per conèixer més projectes acabats segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils diàriament amb reformes a Barcelona i rodalies.

Distribució de cuina

La cuina està situada a un espai independent de superfície rectangular. Just a l’esquerra de l’entrada, hem integrat alguns dels nous electrodomèstics. Concretament hi ha buits a mida per a la nevera, el forn i el microones. Els dos darrers són electrodomèstics amb acabat en color negre.

A la part central d’aquesta reforma de cuina hem col·locat el taulell de cuina, que ocupa l’espai d’un extrem a l’altre. Ofereix una gran superfície de suport i de treball, a més d’estar equipada amb la placa de cocció i una pica d’un sinus. Una gran millora és que disposa de capacitat demmagatzematge tant a la part inferior com superior del taulell.

A la part dreta de l’estança hem col·locat un moble de cuina amb doble funcionalitat. D’una banda, amplia la capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Alhora, és una barra d’esmorzar, excel·lent per a còmodes disteses i prendre algun refrigeri amb les visites. Per a ella hem habilitat dos tamborets de cuina conjuntament amb la imatge global.

Disseny de cuina

Una altra millora excel·lent en aquesta reforma de cuina a Badalona és la nova imatge de l´estada. És un espai amb una bona entrada de llum natural i l’hem volgut aprofitar. Hem pintat les parets de color blanc perquè la llum flueixi a tots els racons. La part inferior del moble de cuina i el taulell també són de color blanc.

També hem aplicat acabats de fusta. Els veiem als armaris de cuina ancorats a la part superior i també a la barra d’esmorzar. És una combinació molt utilitzada en reformes de cuines. El resultat genera una imatge atemporal que casa molt bé amb les tendències actuals. A més, es pot decorar amb facilitat i accepta tot tipus d’elements i colors.

Aquesta imatge neutra i agradable l’hem potenciada amb el nou terra de cuina. És un paviment ceràmic amb un acabat que imita el parquet. A nivell visual és excel·lent i encaixa de meravella amb els altres elements de fusta. A la part pràctica es tracta d’un terra fàcil de netejar i mantenir, ideal per a un espai com les cuines.

Pressupost de reforma de cuina

Per millorar la cuina el millor és comptar amb l’assessorament i l’experiència de professionals com els de Grupo Inventia. Elaborem un projecte inicial perquè puguis escollir les novetats que vols a la teva cuina. T’ho lliurem de manera gratuïta i sense compromís al costat del pressupost de reforma de cuina. Sol·licita-ho trucant al 93 209 97 17.