close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a L’Hospitalet de Llobregat

Hem finalitzat un nou treball de reforma integral a L’Hospitalet de Llobregat. Els nostres departaments d’interiorisme i d’obra s’han encarregat de renovar tots els aspectes d’aquest habitatge. Ara presenta una imatge moderna i compta amb l’equipament necessari per oferir les millors prestacions.

Compartim un vídeo perquè puguin apreciar-se les millores dutes a terme en aquesta reforma a L’Hospitalet. En el nostre canal de Youtube compartim totes les reformes integrals que realitzem. Com és en aquest cas, a més de a Barcelona ciutat també treballem en localitats de les rodalies.

Nou disseny interiorisme

Un dels principals canvis en aquesta reforma integral és el de el disseny interior. Ens hem encarregat d’imprimir un nou interiorisme d’acord a les necessitats dels propietaris. L’objectiu era aconseguir espais lluminosos i amplis que generin un ambient acollidor. Ara cada espai de l’habitatge s’adapta a aquesta idea de llar.

A la sala d’estar les parets s’han pintat d’un suau to de gris, mentre que per als dormitoris s’ha optat pel color beige. En tots dos casos l’ambient és molt agradable i càlid. Característiques que es potencien gràcies a el nou terra de parquet que s’ha instal·lat. De la mateixa manera hi ha detalls únics, com la paret de maó vist a la zona de menjador.

Reforma integral de cuina

Un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral és la cuina. Aquesta se situa en una estança independent a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Es tracta d’una cuina àmplia que compta amb un moble de cuina en forma de L i una zona office equipada amb una barra d’esmorzar. A la part dreta de l’entrada s’ha integrat la nevera. A l’extrem de la banda esquerra s’han integrat el forn i el microones en el mateix moble de cuina.

A partir d’aquí neix un taulell en forma de L. Ofereix una àmplia capacitat de suport i està equipada amb una placa de cocció de tres fogons i una pica. A més compta amb capacitat d’emmagatzematge al llarg de la part inferior i el la part esquerra superior. Tot això emmarcat en un disseny de reforma de cuina que combina amb gran encert diversos tons neutres.

Bany i lavabo renovats

S’ha tractat d’una reforma integral completa en la qual també s’han renovat la cambra de bany i el lavabo. Pel que fa a l’equipament sanitari, ambdues estades compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. Al bany principal també s’ha col·locat un nou plat de dutxa. Queda protegit per mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge dels banys s’ha seguit la línia decorativa general. Per l’enrajolat de les parets s’han combinat rajoles amb diferents tons neutres. Al bany principal s’han fet servir rajoles beige i d’imitació fusta. Per la seva part en la neteja llueixen rajoles tipus metre de color blanc i unes rajoles amb dibuix d’estil hidràulic. En tots dos casos s’ha optat per un encertat terra ceràmic de color gris.

Reforma integral en Hospitalet

Per Grupo Inventia la teva satisfacció és el més important. Elaborem projectes de reforma integral a mida basant als teus gustos i necessitats. T’ho entreguem sense cap cost ni compromís. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquesta fitxa de contacte. Un dels nostres professionals et atendrà de manera personalitzada.