close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Gran Via de Barcelona

Un nou treball de reforma integral acabat ens porta fins a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona. Ens hem encarregat de dur a terme millores tant a la imatge com a la funcionalitat de l’habitatge. Ara aquest pis ofereix solució a totes les necessitats actuals. A més, ho fa envoltat d’un disseny contemporani i familiar.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adaptar-nos a tota mena de peticions. Ens encarreguem d’oferir-te les millors opcions a través del nostre ampli catàleg de materials i acabats. Sempre juntament amb l’assessorament per part dels nostres interioristes a Barcelona i el cap d’obra encarregat del projecte.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim al vídeo següent. També podeu conèixer tots els nostres projectes a través de les nostres xarxes socials. Segueix-nos i coneix al detall la nostra manera de treballar gràcies a un contingut diari i real. D’aquesta manera podràs veure de primera mà quines millores podrem aplicar a casa teva.

Disseny contemporani

En un dels primers passos en aquesta nova reforma integral, hem definit la nova imatge interior de tots els espais. Hem atès les peticions dels propietaris i hem treballat sobre la base d’un disseny interior contemporani. És un estil amb protagonisme de les tonalitats neutres per generar ambients lluminosos i acollidors.

Per aconseguir-ho ens hem encarregat de pintar les parets de color blanc. És un encert segur i amb què s’aprofiten al màxim les entrades de llum natural. Gràcies a això, tots els espais queden correctament il·luminats i generen una imatge molt agradable. Alhora, també hem col·locat noves portes blanques que contribueixen a crear un ambient homogeni.

Un altre element molt important a l’interiorisme d’aquesta reforma integral és el nou paviment que hem col·locat. En aquesta ocasió s’ha escollit un terra de parquet en tons de fusta natural i ho hem aplicat tant al saló com als dormitoris. Ofereix una imatge molt acollidora que genera la calidesa perfecta per a una llar.

Banys funcionals

També ens hem encarregat de millorar les dues cambres de bany amb què compta l’habitatge. Gràcies al nostre catàleg per a reformes de banys ha estat una tasca senzilla establir quins elements sanitaris li aportarien funcionalitat. Als dos espais de neteja hi hem aplicat el mateix disseny interior i hem instal·lat uns sanitaris molt semblants. Tot i ser habitacions diferents queden ben connectades pel seu estil.

Ara cadascuna de les cambres de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. D´aquesta manera podem garantir una bona organització de tots els productes d´higiene. El segueix un vàter de línies clàssiques amb la cisterna a l’esquena. El trio de noves peces sanitàries el completa un plat de dutxa protegit amb unes mampares de porta corredissa.

Per l’apartat del disseny hem seguit l’estela de l’interiorisme contemporani. D’aquesta manera hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix. A les dues cambres de bany són grans i de forma rectangular. Per al nou terra de bany també hem fet servir rajoles de color beix. La imatge a tots dos espais d’higiene és molt fresca i agradable.

Cuina oberta

També ens hem encarregat de renovar la cuina, un espai vital a totes les llars. Aquesta vegada hem apostat per una cuina encerta i amb distribució lineal. D’aquesta manera, ofereix una mobilitat perfecta i cada element està situat al lloc indicat. El taulell és allargat i està equipat amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica.

Una altra millora en aquesta cuina a Barcelona és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Disposa d’armaris i calaixos tant a la part inferior com a superior del taulell. El moble de cuina blanc permet emmagatzemar i organitzar tota mena d’elements de cuina. Seguint l’estela del disseny interior neutre global, el color blanc del moble es combina amb un taulell de baix.

Pressupost de reforma integral

Per a la reforma integral de casa teva t’oferim un projecte personalitzat ia mida, sempre ajustat a les teves necessitats. T’ho lliurem sense compromís juntament amb un pressupost de reforma detallat de reforma que es pot modificar fins a trobar tot el que necessitis per a la teva nova casa. Sol·licita-ho trucant al 93 209 97 17.