close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Pujol de Barcelona

El nostre equip de reformes integrals ha finalitzat un nou treball al carrer Pujol de Barcelona. Un habitatge ubicada a la mateixa finca que la que comentem fa uns dies i que podeu veure a l’apartat “projectes” de la web. En aquesta ocasió també s’ha tractat d’una reforma integral completa que ha inclòs millores en la imatge i en l’equipament.

Al seu torn ens hem encarregat de treballs de restauració d’elements originals. Més endavant explicarem com hem mantingut el terra de parquet original. De moment els acabats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona poden apreciar-se en el següent vídeo. Actualitzem la xarxes socials diàriament amb nous projectes.

Si creus que la teva llar també necessita una millora en algun aspecte pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Elaborarem un projecte de reforma integral personalitzat i t’ho lliurarem al costat del teu pressupost sense cap cost ni compromís. A més rebràs l’assessorament dels nostres professionals.

Interiorisme renovat

Un dels primers punts en aquest projecte de reforma integral és el de la millora de l’interiorisme de tot l’habitatge. Per això el nostre departament de disseny interior s’ha encarregat d’elaborar un projecte en base als gustos i necessitats dels propietaris. En aquesta ocasió s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani i actual.

Les majoria de parets s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera s’ha aprofitat a el màxim la llum natural que procedeix de l’exterior. Amb aquest nou interiorisme la llum s’estén a tots els racons de la casa. Es genera un ambient molt fresc i agradable, a més de major amplitud visual. Característiques molt agraïdes en qualsevol llar.

Per la seva banda els terres originals s’han mantingut i s’ha realitzat un treball de restauració en ells. A la sala d’estar s’ha polit i encerat el terra de parquet original. D’aquesta manera es manté una imatge amb molta personalitat i que encaixa a la perfecció amb el nou disseny global. Per la seva part en els dormitoris s’ha procedit de la mateixa manera amb el terra de terratzo original.

Reforma integral de cuina

La cuina, imprescindible en una llar, també s’ha renovat per complet en imatge i equipament. Se situa en una estada pròpia i compta amb una superfície rectangular. Donades aquestes característiques s’ha apostat per una distribució de cuina en forma de L. En l’extrem dret s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera.

A partir d’aquí neix una allargada taulell de color gris, generant un bonic contrast amb el moble de cuina blanc. El taulell aporta una àmplia superfície de suport i de treball. A més està equipada amb un aigüera d’una pica i amb una placa vitroceràmica. Tant en la part inferior com superior disposa de calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. De la mateixa manera en aquestes zones s’han integrat el forn i el microones respectivament.

Una altra de les millores d’aquesta reforma de cuina la veiem en la imatge. Ara compta amb un mobiliari de color blanc que genera lluminositat i amplitud. També s’ha renovat el terra i s’han col·locat rajoles de gres en color gris. Es tracta d’un paviment resistent que aporta major resistència a aquesta cuina funcional.

Reforma de bany

La cambra de bany és un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral a Barcelona. S’hi ha seguit la línia decorativa de tot l’habitatge i s’han utilitzat tons neutres per a la seva nova decoració. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige, el mateix color que les rajoles de terra.

Per la seva banda també s’ha renovat l’equipament sanitari, apostant per un bany funcional de tres peces. Ara compta amb un lavabo que disposa de dos calaixos per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera és molt senzill mantenir una organització correcta a la cambra de bany. A el lavabo l’acompanya un nou vàter de línies modernes i imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena.

Finalment tenim za zona d’aigües, en la qual s’ha mantingut l’espai per a la banyera. En aquest cas s’ha renovat la banyera i ha generat un espai perfecte tant per a les exigències del dia a dia com per als moments més relaxats. En línies generals s’ha aconseguit un bany molt funcional i amb elements que garanteixen les millors prestacions.

Reforma integral a Barcelona

Aquesta és una de les moltes reformes integrals que estem finalitzant en el mes de juliol. A més la nostra activitat no s’atura, ja que els nostres professionals estan actius durant tot el mes d’agost. Si estàs interessat en renovar qualsevol part de la teva llar truca’ns al 93 209 97 17 o escriu a info@grupoinventia.es. Tindràs el teu projecte i pressupost personalitzat sense cap compromís pocs dies després.