close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Badalona

Hem acabat una nova reforma integral d’habitatge i compartirem els seus detalls i millores. En aquesta ocasió el nostre equip de reformes ha treballat per millorar un pis situat a la localitat de Badalona. S’ha tractat d’un projecte de reforma complet amb millores a l’interiorisme i les instal·lacions.

Gràcies al nostre catàleg de materials ens podem adaptar a tot tipus d’estils decoratius i també de pressupostos. La nostra empresa de reformes es caracteritza per oferir qualitats excel·lents ajustades al preu del mercat. A més, els nostres professionals us acompanyaran durant tot el procés d’obra per respondre a les vostres peticions i informar-vos del dia a dia.

En aquesta ocasió hem convertit en una veritable llar aquest pis de Badalona. La reforma integral ha implicat un projecte dʻinteriorisme amb treballs de pintura i canvis de sòl i portes. També la reforma de la cuina i de dues cambres de bany. Compartim el resultat al següent vídeo que també pots veure a les nostres xarxes socials.

Nova imatge interior

Dins el projecte de reforma integral a Badalona cal establir quina serà la nova imatge de la vivenda. En aquesta ocasió la demanda remet a un interiorisme contemporani amb tons neutres i acabats de fusta. Un dels objectius principals és dotar cada espai del pis de calidesa i benestar.

Les nostres expertes interioristes s’han encarregat d’assessorar els propietaris a l’hora d’escollir el color de la pintura o les portes i el paviment. Hem pintat totes les parets de color blanc. Es tracta de la millor opció per aconseguir espais lluminosos i visualment amplis.

D’aquesta manera s’aconsegueixen ambients agradables i acollidors en espais com ara la sala d’estar o els dormitoris. Les noves portes són de color blanc i generen una imatge homogènia i moderna. El nou disseny interior d’aquest pis es completa amb un nou terra ceràmic imitació parquet en tons mitjans de fusta.

Cuina a L

A la cuina s’hi accedeix a través d’una porta corredissa de vidre. Amb aquesta tècnica es manté la cuina aïllada, tot i que permet preservar més profunditat i espai visual. La superfície de la cuina completa és àmplia i hem pogut aplicar la distribució desitjada. A la part dreta s’ha col·locat un moble de cuina en forma de L.

A l’extrem hi va la nevera i tot seguit neix el taulell. El primer tram és molt allargat i ofereix una gran superfície de suport i de feina. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica. Tant a la part inferior com a superior del taulell hi ha armaris per a l’emmagatzematge de cuina. S’han aprofitat per integrar-hi el forn i el microones respectivament.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram equipat amb l’aigüera d’un si. A la part baixa compta amb dos calaixos d’emmagatzematge i un buit a mida per integrar el rentaplats. Fins i tot hi ha espai per a una galeria a la part esquerra de la cuina. Es tracta d’un espai funcional i preparat per fer les tasques de la bugada.

Cambres de bany moderns

Les dues cambres de bany d’aquest pis a Badalona també ho hem renovat completament en imatge i equipament. Igual que la resta de la vivenda, hem aplicat un disseny interior modern amb protagonisme de tons neutres. Com que és un espai dús diari cal que generi un ambient agradable i fresc.

Als dos banys les parets s’han enrajolat per complet amb rajoles de tons neutres, Al bany principal s’han usat rajoles beix, mentre que a la neteja són blanques i imiten l’acabat en marbre. Els terres van a joc i fins i tot s’ha mantingut el paviment ceràmic amb acabat de fusta de la resta del pis.

Pel que fa a l’equipament sanitari, cadascuna de les reformes de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i, al bany gran, una zona d’aigües. Com a detalls a tenir en compte és que a les dues cambres de bany s’hi accedeix per una porta corredissa i que a la neteja s’ha instal·lat un vàter flotant.

Pressupost de reforma integral

Si vols renovar la teva llar o una part contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Explica’ns que necessites i ens encarregarem de preparar un projecte a mida oferint-te les millors opcions per a la teva nova llar. T’ho lliurarem juntament amb el pressupost de reforma detallat sense cap compromís.