close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona: carrer Marià Cubí

Un nou treball de reforma integral i restauració ens porta fins al carrer Marià Cubí de Barcelona. Ens hem encarregat d’actualitzar completament un habitatge tant en imatge com en equipament. Ara aquest pis compleix tots els requisits per ser una llar funcional i oferir les millors prestacions.

Les millores d’aquesta reforma integral a Barcelona les compartim al vídeo següent. Com es pot apreciar, hem renovat tots els espais de la casa. Des del saló i els dormitoris fins a la cuina i la cambra de bany. Tot plegat sota un disseny interior contemporani i que genera un ambient molt acollidor.

Cuina a dos fronts

A la nostra empresa de reformes disposem d´un departament especialitzat en reformes de cuines. Es tracta d’un espai vital a totes les llars i volem disposar de tot allò que necessitis. A més a més, brindem un assessorament professional ia mida durant tot el procés d’obra.

En aquest cas la cuina se situa al passadís principal i queda distribuïda a dos fronts. Cada element està ubicat al lloc indicat per ser funcional al màxim. De la mateixa manera, aquesta distribució de cuina a dos fronts garanteix una mobilitat excel·lent. Cada zona està destinada a una funció concreta.

La nevera s’ha integrat a l’extrem del costat dret i tot seguit s’ha col·locat el taulell principal. L’hem equipat amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus. A més, és allargada i ofereix una excel·lent superfície de suport i de treball. Aquest aspecte s’amplia amb el taulell d’acabat de fusta que hem col·locat a la banda esquerra.

Els mobles de cuina nous són de color blanc i ofereixen una àmplia capacitat d’emmagatzematge. De fet, a les parts inferiors dels taulells hem integrat els electrodomèstics. A la banda dreta el forn, just sota la placa de cocció, i el rentaplats ia l’esquerre la rentadora.

Cambra de bany funcional

També ens hem encarregat de la reforma de bany aplicant un nou disseny interior i instal·lant un nou equip sanitari. Ara aquest espai de neteja està preparat per oferir les millors prestacions tant diàriament com en els moments més relaxats. Els nostres professionals en reformes de banys a Barcelona us acompanyaran en el procés de selecció de materials.

Per a aquesta cambra de bany s’ha optat per una imatge contemporània amb tonalitats neutres que generin lluminositat i amplitud. En aquest sentit, les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beix i s’ha col·locat un terra de rajoles d’un to beix més intens. La nova imatge es complementa amb els acabats de fusta natural del moble del lavabo.

Aquest és un dels nous sanitaris, un lavabo flotant amb moble demmagatzematge a la part inferior. Disposa de dos calaixos que garanteixen una perfecta organització per als productes d’higiene. Just al costat hem instal·lat el nou vàter i al fons el plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per unes mampares de portes corredisses.

Reforma interior

Les nostres interioristes s´han encarregat d´elaborar un projecte de disseny interior a mida per als propietaris d´aquest pis a Barcelona. Tot el conjunt ha implicat treballs de pintura, canvis de portes i finestres, col·locació del nou terra, revisió de les instal·lacions, etc.

Un projecte pensat al detall sobre la base d’un interiorisme contemporani que genera ambients càlids i acollidors. Per al nou color de les parets hem fet servir pintura de color blanc. Aprofitem les grans entrades de llum natural perquè a tot el pis es respiri un ambient natural i lluminós.

Aquest aspecte es potencia molt més amb el nou terra de parquet que ens hem encarregat de col·locar. Un ambient ideal per al descans als dormitoris i molt agradable al saló principal. En aquest espai compartit també destaca el sostre de volta de maó vist que ens hem encarregat de restaurar.

La teva reforma a Barcelona a mida

A Grupo Inventia ens encarregat de tot el procés de la teva reforma integral. Disposem de tot el necessari perquè gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost sense compromís.