close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona: carrer València

Setmana intensa pel que fa a la conclusió de projectes de reforma integral a Barcelona. Un nou treball finalitzat ens porta fins a un habitatge del carrer València. Els nostres equips s’han encarregat de millorar i actualitzar la imatge i l’equipament de tot l’habitatge. També destaca en aquesta reforma integral les renovacions completes de la cuina i de la cambra de bany.

A Grupo Inventia oferim un servei personalitzat i a mida perquè tinguis tot el que necessites a la teva nova llar. Les nostres reformes integrals a Barcelona són conegudes pels seus excel·lents acabats i la funcionalitat que apliquem als habitatges. De la mateixa manera també actuem a localitats de les rodalies.

A l’anterior vídeo hem mostrat el resultat d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. Ara compta amb un disseny interior actualitzat i les estances clau ofereixen molta funcionalitat en el seu ús. Si creus que és el moment de dur a terme una reforma integral a casa teva contacta amb nosaltres. Demana el teu pressupost trucant al 93 209 97 17, t’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.

Millores en interiorisme

Aquesta reforma a Barcelona comença amb l’establiment de la nova imatge que ha de tenir l’habitatge. Per a ella s’ha escollit un disseny interior d’estil contemporani on predominen les tonalitats neutres. D’aquesta manera s’aconsegueixen crear espais molt acollidors amb més sensació d’amplitud i lluminositat.

Amb l’assessorament de les nostres interioristes a Barcelona, els propietaris de l’immoble han optat per pintar les parets de color blanc. És el nou aspecte d’espais com ara la sala d’estar, els dormitoris i la resta de la vivenda. Permet que la llum natural es pugui distribuir per tot el pis.

També s’han col·locat noves portes de color blanc. S’ha aconseguit una imatge homogènia i moderna. Per al nou paviment s’ha optat per un terra de parquet en tons clars de fusta. Amb aquests mateixos acabats també es presenten els nous sòcols. Amb aquest detall la sensació de calidesa a la llar es multiplica.

Reforma de cuina oberta

La cuina també s’ha modificat segons criteris de modernitat i funcionalitat. Es tracta d’una reforma de cuina oberta i amb una distribució en forma de L. A l’hora de fer ús de cadascun dels elements permet una mobilitat excel·lent. Una altra millora en aquesta reforma de cuina és ampliar la capacitat d’emmagatzematge. Ara disposa de diversos calaixos i armaris tant a la part superior com inferior dels taulells.

A l’extrem esquerre s’ha disposat un forat a mida per col·locar la nevera. Tot seguit neix un tram de taulell que està equipat amb una placa vitroceràmica. Just a sota s’ha integrat el forn, mentre que el microones s’ha encastat als armaris de cuina superiors. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram en què s’ha col·locat l’aigüera.

Amb dos taulells aquesta reforma de cuina aporta una àmplia superfície de suport i de treball. Tot plegat envoltat per uns mobles de cuina blancs que contribueixen a potenciar lluminositat i amplitud visual. Com que és una cuina oberta s’ha integrat perfectament a la nova imatge global de tot l’habitatge.

Reforma integral de bany

Amb aquest treball de reforma integral a Barcelona també s’ha millorat la imatge i l’equipament de la cambra de bany. Seguint la línia general del projecte s’ha treballat sobre la base d’un disseny contemporani i una distribució funcional. El nostre catàleg en reformes de banys és ampli i és molt senzill trobar allò que necessites.

Pel que fa al nou interiorisme del bany s’han utilitzat rajoles de color beige per enrajolar les parets. En aquest cas, amb forma quadrada i d’estil mosaic. Un to molt semblant al que s’ha escollit per a les rajoles del nou paviment. Ara els propietaris gaudeixen d’una cambra de bany fresca i acollidora. Es tracta de dues característiques importants pel que fa a la comoditat per a un espai diari.

L’equipament sanitari d’aquest bany també s’ha renovat completament. Concretament compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i un nou plat de dutxa. Com a detall la zona d’aigües queda protegida per unes mampares de portes corredisses transparents. D’aquesta manera compleix la seva funció sense restar espai visual a la cambra de bany.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Aquest és el resultat d´una nova reforma integral a Barcelona. Si estàs pensant que és el moment per millorar algun aspecte de la teva llar a Grupo Inventia estem disponibles per a tu. Elaborem projectes personalitzats ia mida i te’ls lliurem sense cap compromís. Per conèixer més sobre la nostra feina a Barcelona i rodalies et convidem a seguir-nos a xarxes socials.