close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Casanova de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grup Inventia hem conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge. Ens hem desplaçat fins al carrer Casanova de Barcelona per dur a terme tasques d’interiorisme i equipament d’estances. A l’igual que en tots els nostres treballs de reforma integral també s’han realitzat treballs de pintura i de canvi de paviment. En la major superfície de l’habitatge s’ha col·locat un terra de parquet.

Totes aquestes millores poden apreciar-se en el següent vídeo. En línies generals hem aconseguit generar estances àmplies i lluminoses a través de tonalitats neutres que generen ambients molt agradables.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert distribuïda en forma d’U. A l’extrem de el fons de l’estança s’ha disposat un buit a mida per posar la nevera. Seguidament neix un tram de taulell on s’ha instal·lat la placa vitroceràmica i s’ha encastat el forn just a sota. El taulell torça cap a la dreta per donar pas a un nou tram que ofereix superfície de suport i de treball i que està equipat amb una pica.

A la dreta de l’entrada es situa una barra d’esmorzar, perfecta també com a superfície de suport extra. Per al moble de cuina s’ha apostat per una combinació entre el color blanc, part inferior, i acabat en fusta, armaris superiors. Per al paviment s’ha escollit un terra de gres de color gris, una gran opció tant a nivell visual com a l’hora de realitzar el seu manteniment.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral a Barcelona ens encarreguem de renovar una cambra de bany principal i un lavabo. Aquest últim compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i serveix com a espai extra per a les tasques d’higiene diària. Per la seva banda, el bany principal va renovar les seves peces sanitàries i ara compta amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa amb tancaments de mampares de portes corredisses.

En tots dos casos es va utilitzar un disseny interior mi semblant per a la seva nova imatge. S’ha optat per un enrajolat total de parets amb rajoles grises. El paviment de gres col·locat presenta el mateix acabat. Un cop finalitzada aquesta reforma de banys podem assegurar que s’han aconseguit dos espais molt funcionals i preparats per oferir les millors prestacions.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim un ampli ventall d’opcions per a la reforma integral de la teva llar. Pots sol·licitar el teu pressupost trucant al 93 209 97 17. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.