close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer Mallorca de Barcelona

Seguim finalitzant reformes integrals a Barcelona, concretament al carrer Mallorca. Un nou treball de millora que ha implicat tant una renovació en l’interiorisme de tots els espais com en l’equipament d’estances clau. Una reforma integral que en línies generals hem aconseguit imprimir una imatge actual i l’hem deixat a punt per oferir la calidesa d’una llar.

A Grupo Inventia realitzem projectes de reforma integral a Barcelona i localitats de les rodalies. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos oferint la millori relació qualitat-preu. Per sol·licitar el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17, omplir aquest formulari i fins i tot a través de la icona de Whatsaap. T’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.

Interiorisme contemporani

Per a la nova imatge de la casa s’ha apostat per tons neutres. Aquests permeten aprofitar a el màxim la llum natural procedent de l’exterior i generen espais càlids i acollidors. Sens dubte dues característiques perfectes per a una llar. Aquest ha estat el guió en tots els espais i les parets s’han pintat amb un suau to beige. Així ressalten altres elements com els sòcols i les portes, per als quals s’ha escollit el color blanc.

Un altre aspecte de el disseny que s’ha renovat en aquesta reforma integral a Barcelona és el paviment. En aquesta ocasió s’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’aquesta manera es completa l’estil contemporani desitjat amb un paviment perfecte en l’aspecte visual i molt resistent. També s’han renovat totes les finestres utilitzant fusteria d’alumini i vidres dobles. La millor manera d’aïllar tèrmica i acústicament els espais de la casa.

Reforma integral de cuina

A la cuina s’accedeix a través d’una porta corredissa i just a la dreta de l’entrada ens trobem amb la nevera integrada. Per a la nova disposició dels seus elements s’ha optat per una distribució de cuina en U. D’aquesta manera tot l’espai queda molt ben aprofitat i permet una mobilitat molt funcional.

A l’extrem esquerre s’han encastat el forn i el microones. A l’igual que la nevera presenten un acabat en acer inoxidable. Seguidament neix un tram de taulell destinat a superfície de suport i de treball. En el taulell central se situa la placa de cocció i en la de la part dreta l’aigüera. Una altra de les millores en aquesta reforma de cuina és que disposa d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge. Compta amb armaris i calaixos tant en la part inferior com superior de les taulells.

Reforma de bany

La cambra de bany ha estat una altra de les estances millorades en aquesta reforma integral. A l’igual que la resta de l’habitatge s’ha renovat tant la seva imatge com el seu equipament. En el primer cas s’ha seguit la línia decorativa general i s’han mantingut els colors neutres. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles grans de color beige i s’ha col·locat un paviment de gres en color gris.

Pel que fa a l’equipament sanitari s’ha optat per un funcional bany de tres peces. Ara està a punt per oferir les millors prestacions. Per al vàter s’ha optat per una tassa amb cisterna oculta, una opció que permet ampliar l’espai visual de l’bany. El lavabo és gran i compta amb dos calaixos de grans dimensions per a l’emmagatzematge. La dutxa és arran de terra i compta amb una mampara estàtica transparent.

Reforma integral a Barcelona

Per Grupo Inventia cada projecte de reforma integral és únic i es realitza en base a les necessitats de cada propietari. Si t’ha agradat aquest treball en carrer Mallorca et convidem a seguir-nos al nostre canal de Youtube. Allà podran veure els vídeos de totes les reformes integrals a Barcelona i rodalies que hem dut a terme.