close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al carrer València de Barcelona

A Grupo Inventia hem posat el punt i final a la reforma integral que estàvem realitzant en un habitatge situat al carrer València de Barcelona. El nostre departament d’interiorisme va elaborar un precís projecte que el nostre equip d’obra es va encarregar de convertir en realitat. Ara cadascuna de les estances llueix perfecta i llista per oferir les millors prestacions.

Seguidament passarem a descriure alguns dels detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, encara que abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits.

Cuina de distribució en L

Ens trobem amb una cuina de concepte obert i distribuïda en forma de L que se situa en l’espai necessari per a poder ser equipada i oferir les millors prestacions. A l’extrem dret s’ha disposat un buit a madida per encastar la nevera i seguidament neix un taulell equipada amb una placa vitroceràmica. A la zona inferior s’ha encastat el forn, mentre que a la superior s’ha col·locat al microones.

L’esmentat taulell torça a l’esquerra per donar pas a un segon tram. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport, a més de comptar amb la pica. Un altre detall d’aquesta reforma de cuina és el terra que es va col·locar. En aquest sentit es va utilitzar un paviment hidràulic que es diferencia de l’col·locat a la resta de l’habitatge.

Nou bany

Per a la reforma de bany es va apostar per una imatge moderna que va generar un espai ampli i lluminós. Per aconseguir-ho, les parets es van enrajolar amb rajoles bisellades blanques i es va pintar de el mateix color la resta de paret fins arribar a al sostre. Això es va combinar amb un encertat paviment tipus hidràulic que aporta personalitat a el disseny interior.

El nou equipament sanitari es compon de tres peces funcionals i llestes per oferir les millors prestacions tant en el dia a dia com en els moments més relaxats. D’aquesta manera el bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Per aconseguir els millors resultats en la teva reforma integral no dubtis en contactar amb Grupo Inventia. T’assessorarem des del primer dia i et lliurarem un projecte de reforma a mida totalment gratuït i sense compromís.