close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Castelldefels

L’empresa de reformes integrals Grup Inventia es va desplaçar fins a la localitat costanera de Castelldefels per dur a terme la reforma integral d’un habitatge. En ella vam millorar tant el disseny interior de l’immoble com l’equipament de les seves estances, a més de renovem totes les instal·lacions. En línies generals, el resultat ofereix espais amplis i lluminosos que presenten un ambient acollidor i agradable.

Reforma de cuina

Es tracta d’un habitatge dividit en dos, de manera que disposa de dues cuines. Una d’elles es situa en un espai obert i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució en forma d’U. A la part dreta es va disposar un buit a mida per posar la nevera i tot seguit el primer tram de dalt, de que sobre ella disposa d’una pica d’un només si i un microones encastat a la part superior. A la part central es va instal·lar la placa vitroceràmica i el forn, mentre que els fogons del costat esquerre, el obert al saló, es pot utilitzar com a superfície de suport i com a taula.

L’altra cuina és de distribució lineal. A l’extrem de l’esquerra podrà col·locar la nevera i el taulell està equipada amb una pica individual i una placa vitroceràmica. Aquesta reforma de cuina compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la seva part superior, on es encastró al microones, com a la part inferior, zona en la qual es va disposar el forn.

Reforma de banys

L’immoble compta amb dues cambres de bany, en què es va utilitzar un mateix disseny interior i en els quals tots dos compten amb un equipament sanitari molt complet. Les parets es alicataron a mitja alçada amb rajoles de color beige i es va pintar de blanc la resta. Això, combinat amb un paviment de gres en to grisós, genera més sensació d’amplitud i lluminositat.

Quant als sanitaris, ambdues reformes de bany compten amb un lavabo amb calaixera incorporada, un vàter i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

Grupo Inventia reforma integral

Si busques una reforma integral a mida i que et permeti àmplies opcions, contacta amb Grupo Inventia. T’assessorarem des del primer dia i t’oferirem les millors solucions a totes les teves necessitats.