close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Cornellà de Llobregat

A més de realitzar en reformes integrals a Barcelona ciutat en Grupo Inventia també les portem a terme en localitats de les rodalies. És el cas del nostre últim treball, per al qual ens hem desplaçat fins a Cornellà de Lobregat. S’ha tractat d’una reforma integral completa, en la qual s’han millorat tant els aspectes de el disseny interior de les estances com l’equipament.

Seguidament passarem a comentar els detalls i les millores realitzades. Abans compartim un vídeo en què es poden apreciar tots els acabats generals d’aquesta reforma integral. Pots veure més treballs que hem realitzat al nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

L’objectiu d’aquesta reforma integral ha estat el de modernitzar completament la imatge de totes les estances. Entre elles la sala d’estar o tots els dormitoris. Per això el nostre departament d’interiorisme i reformes integrals elaborar un projecte en el qual es pretenia aconseguir estances àmplies i lluminoses. En definitiva, aconseguir espais agradables i acollidors.

Per a això s’han utilitzat tonalitats neutres per pintar les parets. Per exemple en el saló s’han pintat de color beige, un color ideal perquè la llum natural s’expandeixi per cada racó de la casa. En alguns dormitoris també s’han utilitzat altres tonalitats, concretament les blaves. En aquesta reforma integral també s’ha renovat completament el paviment. S’ha escollit un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Una combinació perfecta.

Reforma de cuina

En aquesta reforma integral tenim una cuina de concepte obert i distribuïda en forma d’ “U”. El costat esquerre l’ocupa un tram de taulell que aporta superfície de suport i de treball i que pot utilitzar-se com barra d’esmorzar. El tram central l’ocupa una nova taulell equipada amb una placa de cocció. Tant en la part inferior com superior compta amb capacitat d’emmagatzematge. En elles s’han encastat el forn i el microones.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un nou tram equipat amb una pica. Ja a l’extrem s’ha disposat un buit a mida per encastar la nevera. La imatge d’aquesta cuina segueix la línia decorativa general d’aquesta reforma integral. La part inferior del moble de cuina és de color blanc i la superior presenta acabats en fusta. Una cosa que combina amb el terra de parquet.

Reforma de bany

D’altra banda en aquesta reforma integral a Cornellà també es va renovar completament la cambra de bany. El primer ha estat canviar l’equipament sanitari per un modern i que ofereix les millors prestacions. Aquest es compon per un lavabo amb tres calaixos d’emmagatzematge, una parella de bidet i inodor i un plat de dutxa.

Aquest últim element es protegeix amb unes mampares transparents. En aquesta reforma integral s’ha tingut en compte el aprofitar l’espai a l’màxim. Així que a la cambra de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige i s’ha col·locat un terra de gres que imita l’acabat en fusta. Sens dubte una estada molt fresca i acollidora.

reformes integrals

A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes intgerales. Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Lliurem projecte i pressupost sense costos ni compromís.