close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de reforma integral a Barcelona. L’equip de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins al barri del Poble Nou per dur a terme aquest completa renovació d’habitatge, en el qual s’ha treballat al detall tant l’apartat de l’interiorisme com el de l’equipament.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, es tracta d’un habitatge dúplex amb molt d’espai. Gràcies a l’estil contemporani aplicat s’han aconseguit estances molt lluminoses i visualment àmplies. Destaca la paret i el sostre de maó vist a les zones de la cuina i el menjador. Un altre detall són les escales que connecten les dues plantes, de ferro i suspeses.

Cuina oberta

Ens trobem amb una cuina oberta, molt àmplia i distribuïda a dos fronts. El costat dret l’ocupa un tram de taulell destinat a oferir superfície de suport i que compta amb la pica. Per la seva ubicació, també pot utilitzar-se com a barra d’esmorzar. Al extern de la banda esquerra s’han encastat els electrodomèstics. Una nevera, un forn i un microones amb acabats en acer inoxidable.

A continuació neix un taulell equipat amb una cuina de quatre fogons acompanyada per una excel·lent campana extractora. Destaca l’enrajolat de la paret, per al qual s’han utilitzat rajoles blanques. Al llarg de tota la zona inferior i en diversos punts de la superior ens trobem calaixos i armaris per a l’emmagatzematge. A l’hora d’escollir el paviment es va mantenir el parquet col·locat en els espais annexos.

Banys renovats

Aquest habitatge disposa de dues cambres de bany que han vist millorada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. En el primer aspecte, en els dos casos s’han utilitzat rajoles beige per enrajolar les parets, aconseguint estades d’ambient fresc i agradable. S’ha optat per o terra de gres en to neutre, una elecció perfecta tant a nivell visual com pràctic.

Les dues reformes de banys compten amb tres peces sanitàries llistes per oferir les millors prestacions. En els dos casos s’ha instal·lat un vàter amb cisterna oculta, un lavabo i una zona d’aigües, en un una banyera i en l’altre un plat de dutxa. També hi ha diferències en els lavabo, ja que mentre en el bany de cortesia és suspès, el del bany principal compta amb un moble d’emmagatzematge.

Reformes Integrals a Barcelona

Si estàs pensant a renovar la teva llar contacta amb Grupo Inventia i elaborarem un projecte a la mesura de les teves necessitats. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i t’explicarem tots els serveis que oferim, a més podràs demanar el teu pressupost de reforma integral i t’ho lliurarem gratis i sense compromís.