close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou treball de reforma integral al Prat de Llobregat

Durant el mes d’agost hem donat per finalitzats diversos treballs de reforma integral de vivineda. Un d’ells és el que ens va portar fins a la localitat del Prat de Lobregrat, on ens vam encarregar de renovar per complet aspectes de l’interiorisme i l’equipament de l’immoble. En lineas generals vam aconseguir crear espais lluminosos i d’estil contemporani.

A més dels treballs citats, també es van moblar alguns dormitoris, utilitzant mobles a mesura que cobrissin les necessitats dels propietaris. Abans de comentar alguns dels detalls més destacats d’aquesta reforma integral, compartim un vídeo en què es poden veure els acabats generals.

Reforma de cuina

En aquest cas la reforma de cuina s’ubica en una estança pròpia i àmplia, característiques que van fer decantar-se per una distribució de cuina en L. Aquesta compta amb tots els electrodomèstics necessaris per oferir les millors prestacions i disposa d’una gran capacitat d’emmagatzematge. Tant a la zona inferior com superior compta amb armaris i calaixos.

A l’extrem del costat dret es van encastar els electrodoméstiocs, compostos per nevera, forn i microones. Seguidament neix un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica a la qual acompanya la seva corresponent campana extractora. El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram que amplia la superfície de suport i on s’ubica l’aigüera.

Reforma de bany

La reforma de bany va donar lloc a una estança completament renovada tant en imatge com en equipament. Ara, el bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. Tot això envuelo en un ambient que barreja tocs moderns amb pinzellades més rústiques com el moble de bany, que és de fusta.

En aquesta reforma de bany destaca l’enrajolat a mitja alçada de les parets, per al qual es van utilitzar rajoles tipus metro blancs. D’aquesta color es va pintar la resta de paret fins al sostre. Això es combina amb un terra hidràulic en blanc i negre que aporta a parts iguals modernitat i personalitat, aconseguint una imatge fresca i àmplia.

Reformes integrals

Grupo Inventia compta amb un enorme catàleg de productes i materials perquè en la teva reforma integral hagi tot allò que necessitis. Per demanar qualsevol tipus d’informació pots contactar amb nosaltres omplint aquest formulari o trucant al 93 209 97 17.