close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a Sants

Ens hem encarregat de dur a terme una reforma integral al barri de Sants de Barcelona, concretament al carrer Torns. L’objectiu ha estat dotar aquest pis d’un ambient agradable i aplicar un equipament funcional. Després de la reforma integral aquest habitatge està a punt per oferir les millors prestacions.

Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals ens podem adaptar a tot tipus d’estils decoratius. Actualment, el disseny contemporani està en tendència. En utilitzar tons neutres i acabats molt agradables genera un disseny interior molt versàtil. A més, en aquest cas era el requisit dels propietaris, un pis funcional que s’adaptés a necessitats diferents.

Els acabats d’aquesta reforma a Sants els podeu veure al següent vídeo. Per conèixer altres projectes que hem acabat et convidem a seguir-nos a les xarxes socials. Cada dia pugem contingut propi i real. Si vols fer la reforma integral de casa teva, pots veure de primera mà com treballem.

Reforma integral de cuina

La cuina és de concepte obert i està distribuïda en forma d’U. Gràcies a la nova disposició de tots els elements es genera una mobilitat perfecta a tota la zona. Alhora, cada component d’aquesta reforma cuina està situat al lloc indicat per ser més funcional. És una cuina pensada per a tots els moments del dia.

A l’extrem de la dreta hi ha la nevera, que queda camuflada per les portes del moble de cuina blanc. Seguidament neix un tram de taulell de cuina que hem equipat amb una pica d’un sinus. Torça cap a l’esquerra i apareix el taulell principal. Està equipat amb una placa vitroceràmica i ofereix una superfície de suport àmplia.

A la part inferior i superior hi ha calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina. També hem integrat el forn i el microones, respectivament. El costat dret l’ocupa una barra de cuina que actua com a zona de menjador. D’aquesta manera, la reforma de cuina ha donat lloc a una zona multifuncional i totalment equipada.

Bany modern i funcional

També ens hem encarregat de fer la reforma de bany. El nostre objectiu ha estat crear un espai acollidor i que facilités les necessitats a la higiene diària. La cambra de bany és un espai molt utilitzat en una llar i ha d’oferir les millors condicions possibles. Per això disposem d’un catàleg d’opcions molt variat per a reformes de banys.

A la part dreta hem instal·lat un lavabo de disseny rodó sobre un moble amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. D’aquesta manera, aconseguim que els productes d’higiene puguin estar perfectament organitzats. Tot seguit hem col·locat el vàter, de línies clàssiques i amb la cisterna col·locada a l’esquena.

Al fons de l’habitació hem col·locat un plat de dutxa protegit per mampares de portes corredisses. Tot plegat envoltat per una decoració contemporània amb la presència de diversos tons neutres com el blanc, el beix i el verd. Destaca la paret enrajolada a mitja alçada amb rajoles blanques i el terra d’estil hidràulic.

Nou disseny interior

Una altra de les millores d´aquesta reforma a Sants ens porta al nou interiorisme de tot l’habitatge. Hem aplicat un disseny contemporani amb l’objectiu d’obtenir espais acollidors on hi hagués sensació de llar. En aquest sentit, el nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat assessorant els propietaris en tot moment.

Les parets les hem pintat de color beix, aplicant més sensació de calidesa. Es pot apreciar al saló i al menjador, al passadís i als dos dormitoris. També es genera un bonic contrast amb les noves portes de color blanc i el sostre, pintat del mateix color. Per a la il·luminació hem instal·lat llums d’ull de bou, molt discretes i efectives.

A més de la nova imatge, també ens hem encarregat de moblar el pis del tot. En aquest sentit a la zona del saló hem col·locat un còmode sofà i una televisió ancorada a la paret. Els dormitoris tenen un llit, un armari de gran capacitat i un escriptori com a zona de treball.

Pressupost de reforma integral

Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem amb un projecte basat en les teves necessitats.