close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral al Prat de Llobregat

Grupo Inventia es va desplaçar fins a la localitat del Prat de Llobregat per encarregar-se d’una nova reforma integral d’habitatge. En aquesta ocasió ens vam encarregar de renovar per complet el disseny interior d’un habitatge, millorant la imatge de saló, dormitoris, passadís, etc., i de rehabilitar per complet una cambra de bany.

Seguidament passarem a comentar els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral, però abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits.

Reforma de bany

Per al bany es va apostar per una imatge que generés amplitud i lluminositat. Aconseguir un ambient agradable era l’objectiu i es va aconseguir. Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles tipus metro de color blanc, mentre que la resta de la paret es va pintar de beige. La paret de la dutxa es va enrajolar amb rajoles tipus hidràulic en blanc i gris.

Al seu torn, la reforma de bany compta amb un equipament sanitari molt complet. Aquest compta amb un lavabo, amb moble de bany blanc incorporat, un vàter i una dutxa. Aquesta última és arran de terra i està protegida per mampares de portes corredisses transparents.

Un altre detalls a tenir en compte en aquesta reforma de bany és el paviment. Per a ell es va optar per rajoles que imiten els acabats en fusta. A més d’aconseguir un ambient molt fresc, també es va dotar a l’estança de robustesa i personalitat.

Disseny interior

La nova imatge de l’habitatge presenta un estil contemporani. Per pintar les parets es van utilitzar tonalitats neutres i tant a la sala com en els dormitoris es va col·locar un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. En totes les estances es va aconseguir generar un ambient acollidor i la imatge que ofereixen és molt actual.

La pintura va variar en les diferents habitacions. La sala d’estar és beige, mentre que en els dormitoris es va utilitzar el color gris o un suau to de blau. Com a detall, a l’habitació infantil es va col·locar mitja paret de pissarra.

Reforma integral Grupo Inventia

A Grupo Inventia elaborem projectes de reforma integral a mida i ajustats a les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.