close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Noves reformes de cuina a Barcelona i rodalies

10 juliol, 2020 · Blog

A l’empresa Grupo Inventia seguim oferint el millor servei en reformes de cuines. Es tracta d’una de les nostres especialitats i seguim renovant cuines tant a Barcelona com en localitats de les rodalies. Ja sigui per a una renovació parcial o total de l’habitatge. Els nostres experts en reformes de cuines a Barcelona treballen per oferir les millors opcions a qualsevol interessat que contacta amb nosaltres.

De fet en el següent vídeo compartim com afrontem una reforma de cuina i mostrem el resultat d’alguns dels nostres treballs recents. Seguidament explicarem quins són els primers passos que realitzem. També comentarem diverses de les possibilitats de reforma de cuina que oferim a la nostra empresa.

Com reformar la teva cuina

Si necessites una reforma de cuina i vols tenir un projecte complet per a això, el primer que has de fer és contactar amb nosaltres. Pots fer-ho trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari que trobaràs a la nostra pàgina web. Rebràs la resposta immediata d’un dels nostres professionals i t’explicarà quins són els passos a seguir.

El primer és agendar una visita a la cuina que es vol renovar. Un arquitecte tècnic prendrà mesures i anotarà totes teu necessitats. Les dades passaran al nostre departament d’interiorisme per poder elaborar els plànols i uns precisos render 3D. Amb ells podràs veure el resultat aproximat de la teva reforma de cuina i podràs realitzar qualsevol canvi abans d’iniciar les obres.

Tant la visita inicial com l’elaboració d’el projecte i pressupost són gratuïtes i sense compromís. A partir d’aquí rebràs l’assessorament personalitzat d’una de les nostres interioristes. Amb ella escolliràs materials, mobiliari, electrodomèstics, etc. de la teva reforma de cuina. A les nostres oficines o en els showrooms amb els que treballem, tindràs una àmplia gamma de possibilitats per a la teva nova cuina.

Distribució de cuina

Un altre dels avantatges que oferim en Grupo Inventia és que podem fer qualsevol canvi en la distribució de la teva cuina. Els nostres projectes de reformes de cuines a Barcelona són personalitzats i nvan més enllà d’un rentat de cara. Els nostres projectes realitzats abasten tot tipus de cuines: en forma de L o d’U, lineals, a dos fronts, amb illa de cuina, etc. A més de comptar amb un equip especialitzat en enderrocs per passar d’una cuina independent a una reforma de cuina oberta.

Tant en l’apartat “projectes” de la nostra web com en el nostre com en el nostre cabal de Youtube pots accedir a tots els treballs de reforma de cuina que hem realitzat. Pots prendre totes les idees que necessitis i traslladar-les a l’arquitecte tècnic que visiti el teu habitatge.

Els millors acabats a la teva cuina

A més d’un equip de professionals amb experiència, també comptem amb un ampli catàleg de materials per a la teva reforma de cuina. Entre ells tenim varietat en mobles de cuina, tant en materials com acabats. Produïm el nostre mobiliari i podem adaptar-nos a les teves necessitats amb facilitat.

També treballem amb marques de primera per als electrodomèstics. Si així ho requereixen teva reforma de cuina estarà completament equipada i llista des del primer dia. Des dels imprescindibles nevera, forn i microones fins vinoteques, congeladors, rentavaixelles, etc. Al seu torn disposem d’una oferta àmplia en plaques de cocció i aigüeres. Ens adaptem a qualsevol estil de reforma de cuina.

Reformes de cuina a Barcelona i rodalies

Si vols tornar a comptar amb una cuina funcional i amb una imatge actual, contacta amb nosaltres. Podràs aconseguir que el teu reforma de cuina valgui la pena i tornar a gaudir d’aquest espai tan important en qualsevol llar.