close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Opcions per al nou terra de la teva llar

22 setembre, 2021 · Blog

A l’hora de renovar el disseny interior de la teva llar hi ha molts factors a tenir en compte. Un d’ells és el nou terra. Es tracta d’una parcel·la amb moltes opcions i en què el mercat ofereix una gran varietat. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg perquè puguis tenir a casa teva el paviment que més t’agradi.

L’elecció d’un nou terra per a la llar està condicionada per diversos factors. Entre ells ens trobem amb el gust personal, la imatge global de l’habitatge o el preu del paviment que ens crida l’atenció. L’empresa de reformes integrals a Barcelona Grupo Inventia és conscient d’això i ofereix les millors opcions.

suelo parquet madera
Terra amb acabat en fusta | Grupo Inventia

A més d’una gran selecció de paviments oferim un servei d’atenció personalitzada per part de les nostres interioristes a Barcelona. D’aquesta manera podràs comptar amb l’assessorament professional d’una persona experta per escollir el nou terra per a la teva llar. Cal esmentar que la versatilitat de la nostra empresa s’adapta a tots els estils i pressupostos. Sigui quin sigui el teu rang de preus oferim les millors qualitats del mercat.

Terra de parquet

Uns anys enrere els terres de parquet van aconseguir un alt estatus dins de el sector dels paviments i a dia avui encara el mantenen. En un treball de reforma integral és molt comú que el nou paviment escollit sigui un terra de parquet. Sobretot per l’interiorisme contemporani que s’utilitza amb l’objectiu de renovar i modernitzar un habitatge.

El terra de parquet ofereix grans beneficis tant en imatge com en funcionalitat. El seu acabat en fusta encaixa perfectament amb tota mena d’interiorisme i és capaç de generar ambients càlids i acollidors. Dues característiques ideals per a una llar familiar que busqui una imatge agradable per a tots els moments.

En aquest sentit els terres de parquet són perfectes per a espais com la sala d’estar o els dormitoris i per expansió a la resta de l’habitatge. D’altra banda el mercat ofereix tant paviments de parquet natural com laminat. A Grupo Inventia comptem amb dos tipus de parquet i garantim una gran resistència i durabilitat.

cocina abierta
Terra de parquet laminat | Grupo Inventia

Parquet laminat

El parquet laminat es presenta com una alternativa de garanties al parquet natural. Les millores en la seva fabricació el presenten com una superfície resistent enfront de moments puntuals i a el pas el temps. El seu cost és més econòmic que el natural i la seva imatge final no li té res a envejar.

Un altre detall a tenir en compte per al parquet laminat és la seva imatge versatilitat. Al tractar-se d’un producte sintètic podem trobar acabats en diferents colors i dibuixos de la fusta. Pot encaixar en diferents estils decoratius sense cap problema. Tot això fa del parquet laminat una gran alternativa a l’hora d’escollir el nou terra de la teva llar.

Terra ceràmic

Per a altres espais de la llar hi ha més opcions per al paviment. En espais com la cuina i les cambres de bany sol optar per un altre tipus de terres. L’ús diari i les activitats que es realitzen en ells requereix un altre tipus de superfície. Per a ells es prefereix un nou terra que ofereixi gran resistència i un manteniment senzill en el dia a dia.

encimera blanca cocina
Terra ceràmic tipus hidràulic en cuina | Grupo Inventia

Per aquesta raó els terres ceràmics, de gres o hidràulics solen ser els escollits per aquests espais de la llar. Actualment els terres ceràmics es presenten com una opció que uneix els conceptes de modernització de la imatge i la durabilitat. En ells poden imprimir tot tipus d’imatges i acabats.

Un terra ceràmic pot presentar acabats en un sol color tipus gres, un dibuix característic d’un paviment hidràulic o acabats en fusta. En línies generals pot adquirir a un preu més econòmic que els terres que imita, tot i que garantint les seves mateixes prestacions. A l’igual que el terra de parquet, els terres ceràmics poden adaptar-se a tot tipus d’interiorisme.

Canvi de terra a Barcelona

Traçant una línia general aquests són els dos tipus de terres que més es demanden a l’hora de dur a terme una reforma integral. Es tracta de paviments amb una imatge i característiques que s’adapten perfectament a les necessitats actuals. En L’empresa Grupo Inventia disposem d’una gran varietat d’ambdós, a més de molts altres que també pots veure a les nostres oficines i showrooms.

empresa reforma integral barcelona
Terres tipus hidràulic en les cambres de bany | Grupo Inventia

Oferim un assessorament personalitzat per part d’experts en el sector de l’interiorisme i les reformes integrals. Elaborem un projecte més pressupost a mesura que d’vam lliurar de manera gratuïta i sense compromís. Per sol·licitar-los pots trucar-nos al 93 209 97 17. Un membre del nostre equip t’atendrà personalment.