close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Com organitzar el nostre bany

19 desembre, 2018 · Blog

Que el nostre bany llueixi espectacular és un objectiu que hem de marcar-nos tant per al nostre dia a dia com per oferir una bona imatge quan tinguem visites a casa. Per això, a més de disposar d’una estada que llueixi fantàstica, també hem de tenir-la ben organitzada i sense massa estris a la vista.

cambra de bany amb moble d'enmagatzematge.

Que el bany presenti un espai visual ampli és molt important perquè mantingui un ambient d’allò més acollidor.

Moble de bany

Sense cap dubte, aprofitar la part baixa del lavabo per col·locar un armari o un calaixera és una idea fantàstica tant per al disseny interior de la cambra de bany com per a la funcionalitat de l’estança. Amb un moble de lavabo aconseguirem aprofitar un espai sense cap ús per disposar d’un espai perfecte en el qual emmagatzemar tant productes d’higiene com tot tipus de productes de bany.

Caixes d’emmagatzematge

Com hem esmentat, actualment també té molt de pes el disseny interior, pel que hem de buscar aquesta combinació entre estil decoratiu i funcionalitat. Com que estem parlant d’aconseguir una bona organització a la cambra de bany, no hi ha res millor que aprofitar els espais morts per col·locar algun element que una aquestes dues funcions.

Cambra de bany amb moble de lavabo

Per exemple, podem col·locar caixes en aquells racons que permetin tenir un bon accés i emmagatzemar productes que utilitzarem habitualment. Alguns dels exemples més habituals serien les revistes o el paper higiènic.

Grupo Inventia banys

Els nostres experts dissenyadors d’interiors d’elaborar un projecte perquè el teu bany llueixi tal com vulguis i disposi de tot l’equipament necessari per oferir les millors prestacions. Pots sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís.