close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

El paviment ideal per a cada estança

17 abril, 2015 · Blog

A Grupo Inventia portem diversos anys realitzant reformes integrals de gran qualitat a la ciutat de Barcelona i rodalies. A més de prendre’ns la feina de manera professional i compromesa, disposem d’un departament especialitzat en interiorisme en què assessorem de manera personalitzada a tots els nostres clients. La finalitat d’això, és poder aconsellar sobre quins elements els oferiran majors prestacions en la seva renovat llar.

Entre d’altres, disposem d’un ampli catàleg amb diferents tipus de paviment. D’entre tots els que ens ofereix el mercat, els més utilitzats i els que instal·lem amb més freqüència són el paviment hidràulic, el gres i el parquet laminat.

Òbviament cada un d’aquests tipus de paviment encaixen millor en una determinada estada. En aquest post us explicarem que paviment és el millor per a cada estada.

Cuina i bany

Com hem dit en moltes ocasions, la cuina i el bany són dues de les estances més importants en un habitatge. El seu ús diari i les activitats que es duen a terme en elles requereixen un equipament complet i algunes característiques diferents que a la resta de la nostra llar.

Pel que fa al paviment es refereixen, els més recomanats, i aconsellables, de col·locar en aquestes dues estances són el paviment hidràulic o el paviment de gres.

La raó és ben senzilla, ja que es tracta d’un tipus de paviment resistent als canvis de temperatura, molt durader i fàcil de mantenir. A més, són dues superfícies fàcils de mantenir pel que fa a higiene, ja que amb els productes adequats tan sols no portarà uns minuts de neteja.

Saló i zones compartides

En canvi, per a estades com el saló, els dormitoris o el passadís, el més recomanat és instal·lar un paviment de parquet laminat.

D’entrada, aquest tipus de paviment ens proporciona una major sensació de calidesa i contribuirà a generar un ambient molt agradable. Combinat amb les tonalitats adequades, el parquet laminat influeix en la sensació d’amplitud de cada estada, una cosa molt important, sobretot, en els pisos petits.

Igual que l’anterior, també és molt senzill de netejar i la seva cura no ens donarà cap mal de cap. Si escollim bé, tindrem paviment per anys.

Paviment Grup Inventia

A més d’oferir unes prestacions estupendes, es tracta de paviments robusts i amb molta personalitat. A Grupo Inventia disposem d’una àmplia varietat de paviments i per descobrir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.