close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Pis reformat al carrer Reig i Bonet de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Reig i Bonet, al barri de Gràcia. Ens hem encarregat de renovar tots els aspectes d´aquest habitatge, des de la imatge fins a l’equipament. Ara, aquest pis reformat compta amb tots els elements necessaris per oferir les millors prestacions.

Hem sentit les peticions dels propietaris i els hem ofert les millors opcions fins a aconseguir el pis dels seus somnis. Per veure els acabats d’aquest pis reformat a Barcelona compartim el vídeo següent. Si vols conèixer més sobre els nostres projectes i la nostra manera de treballar, segueix-nos a les xarxes socials.

Disseny interior

Un dels primers passos en reformes integrals és definir com ha de ser el nou interiorisme de la vivenda. En aquest projecte hem escollit un disseny contemporani amb tons neutres. D’aquesta manera, hem aconseguit crear espais molt lluminosos i amb un ambient agradable i acollidor. Es tracta de característiques ideals per a una llar moderna.

Hem pintat les parets de color blanc, aprofitant al màxim l’entrada de llum natural que hi ha tant al saló com als dormitoris.

Alhora, les noves portes també són de color blanc, igual que els marcs o els sòcols. Per generar un bonic contrast, les manetes de les portes són de color negre. De la mateixa manera hem col·locat un nou paviment, un terra ceràmic imitació parquet. Es tracta d’un terra resistent i que aporta calidesa a tots els espais d’aquest habitatge.

Nova cuina

En aquesta reforma de pis al barri de Gràcia també ens hem encarregat de la reforma de cuina. Hem aconseguit crear un espai funcional i llest per fer-se servir en el dia a dia amb total comoditat. La cuina ocupa el seu espai, encara que és de concepte obert. Com a divisor, disposa d’una barra de cuina ideal per esmorzar i menjar ràpid.

La nova distribució de cuina és en forma de L mitjançant un moble de cuina de color blanc i amb gran capacitat d’emmagatzematge. Compte amb dos trams de taulell que ofereixen una gran superfície de suport i de treball. Les hem equipat amb una pica d’estil retro i una placa vitroceràmica.

A l’extrem de la dreta, abans d’arribar a la galeria, hi hem integrat diversos electrodomèstics. Concretament hi ha espai per a un forn, un microones i una nevera. A més, a la part inferior del moble de cuina hem integrat una vinoteca. En línies generals, una reforma de cuina funcional i moderna.

Banys renovats

A més de tot el que hem esmentat, en aquest pis reformat a Barcelona també hem millorat les dues cambres de bany. En concret, un bany suite i un bany de cortesia. Dos espais de neteja que es complementen perfectament i que ofereixen les millors prestacions.

A les dues cambres de bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. D’aquesta manera podem aprofitar al màxim l’espai disponible a cadascun. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color gris, creant un ambient fresc i relaxat. Pel nou paviment de bany ens hem decantat per un terra decoratiu tipus hidràulic.

Pel que fa a l’equipament sanitari, cada reforma de bany compta amb un lavabo amb moble incorporat, un vàter flotant i un plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per mampares de portes corredisses i totes les aixetes del bany és negre mat. A més, hem instal·lat altres novetats, com l’asseca tovalloles elèctric o un mirall de bany retroil·luminat.

Pressupost de reforma de pis

A Grupo Inventia ens encarreguem de millorar la teva llar amb tot el que necessites. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís.