close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Polinyà

Recentment vam finalitzar una nova reforma integral d’habitatge, en aquesta ocasió a la localitat de Polinyà. En línies generals es va utilitzar un disseny interior neutre en el qual es combinaven tons blancs i beige a les parets amb un paviment de parquet. A més, i com es pot veure en el següent vídeo, l’habitatge gaudeix de grans entrades de llum natural, de manera que es van generar estades àmplies i molt lluminoses.

Reforma de cuina

La cuina es situa en un espai ampli i pròpia. A l’extrem de la part dreta es encastraron els nous electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. Seguidament neix un taulell equipada amb una placa vitroceràmica. Just al davant es va disposar un nou tram de fogons, que ofereix una àmplia superfície de suport i està equipat amb una pica individual.

Per al disseny de la cuina es va utilitzar una combinació entre el blanc, utilitzat en el moble de cuina i en les rajoles tipus metro del quadre de comandament, i el negre, color de les dues taulells. Per tant, es va aconseguir una estada que genera un ambient acollidor i amb molta amplitud visual.

Reforma de banys

Els dos banys amb què compta l’habitatge es van equipar completament amb els sanitaris indispensables per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon d’un ampli lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb una mampara transparent.

Per a la nova imatge es va utilitzar un disseny molt semblant ambdues estances. Les parets es alicataron per complet amb rajoles de color beige, utilitzant uns de tipus mosaic a les parets de les dutxes. Amb això es van aconseguir dues cambres de bany amplis i lluminosos.

Reforma integral

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense compromís.