close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Portes blanques en l’interiorisme de la teva llar

17 juny, 2021 · Blog · Etiquetes: ,

A l’hora de crear un projecte de reforma integral a Grupo Inventia tenim en compte tots els detalls. Més enllà de la nova distribució dels espais o la renovació d’instal·lacions, a la nostra empresa de reformes també ens encarreguem de l’interiorisme. El nostre objectiu és que un cop finalitzat el treball l’habitatge estigui a punt per entrar a viure.

reforma integral barcelona

D’aquesta manera els propietaris de l’immoble tan sols han d’esperar el temps establert. Un cop transcorregut només quedarà gaudir de la llar. Comptem amb una àmplia varietat d’opcions per al nou interiorisme de l’habitatge, entre elles les noves portes. Després d’anys d’experiència en el sector i haver treballat amb diferents estils decoratius, les portes blanques són de les més sol·licitades.

Imatge moderna

Moltes de les reformes que duem a terme impliquen la renovació de l’interiorisme cap a una imatge moderna i contemporània. En ella les portes blanques tenen totes les de guanyar, ja que s’adapten fàcilment a tot tipus de dissenys d’interiors. El color blanc les fa perfectes per a combinar entre tons neutres i contribueixen a generar espais lluminosos i amplis.

A més ofereixen una imatge robusta tot i no tenir el clàssic acabat en fusta que era el més habitual anys enrere. Les portes blanques també són versàtils i s’adapten a la necessitat de cada estança. Per exemple la del menjador pot tenir vidres i les dels dormitoris poden presentar un acabat llis o amb algun relleu.

reforma integral

Porta blanca corredissa

A cada projecte els clients reben assessorament personalitzat pel nostre departament d’interiorisme a Barcelona. D’aquesta manera és molt més senzill orientar l’elecció. Les interioristes professionals guien els interessats cap a aquelles portes que encaixen millor amb el seu estil. Al seu torn també es té en compte la funcionalitat de l’espai en qüestió i sorgeixen alternatives a les clàssiques portes amb frontissa.

reforma integral

En estances de mida reduïda les portes corredisses es presenten com la millor opció. Ideals per a banys o cuines en què s’aprofitarà al màxim l’espai disponible de l’habitació. D’aquesta manera es permet treballar amb més fluïdesa l’interiorisme de la mateixa estança. Òbviament també són viables per a qualsevol espai, ja que si es poden col·locar generen un efecte molt modern.

Projectes d’interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia tractem cada projecte d’interiorisme i reforma de manera personalitzada i a mida. Les nostres interioristes a Barcelona t’acompanyaran durant tot el procés oferint les millors opcions al teu necessitats. Pots sol·licitar la teva projecte trucant al 93 209 97 17 i omplint aquest formulari de contacte. T’ho entreguem sense cap cost ni compromís.