close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a l’Avinguda Tarradellas

Grupo Inventia ha finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. Es tracta d’una rehabilitació completa d’un pis de 100m2 situat a l’Avinguda Tarradellas.

Com paviment general per a l’habitatge s’ha instal·lat un parquet polit a les habitacions, el menjador i els passadissos del pis. En combinació amb el parquet, s’han pintat les parets en blanc i s’han canviat les portes per unes altres de disseny blanc.

En la reforma del bany principal s’ha seguit una estètica personalitzada amb tocs vintage. S’ha introduït un plat de dutxa de resines naturals, molt resistent al deteriorament. En revestiments s’ha implantat un mosaic en color blanc amb alguns punts negres. Per tal d’aprofitar l’espai s’ha posat un armari encastat en una de les parets del bany.

En l’altra reforma de bany s’ha aconseguit generar una atmosfera relaxant i una major funcionalitat de l’espai. S’ha introduït un plat de dutxa a mida i també s’han substituït el moble de bany i el vàter per altres elements més funcionals.

Per a la reforma de cuina s’han redistribuït els espais amb l’objectiu de crear un espai central lliure que permeti més mobilitat. Amb un disseny blancoi i minimalista vam aconseguir més funcionalitat a l’espai.

Us mostrem les imatges amb el resultat del projecte de reforma integral. Pots contactar amb nosaltres per sol·licitar qualsevol informació.