close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma a Barcelona: carrer Rosselló

Recentment a Grup Inventia vam tornar a finalitzar amb èxit una nova reforma a Barcelona. En aquesta ocasió ens vam encarregar de rehabilitar completament un habitatge situat al carrer Rosselló, molt pròxim al temple de la Sagrada Família.

En aquesta reforma a Barcelona vam millorar tant el disseny interior com l’exterior de l’habitatge, equipant les estances perquè aquestes oferissin les millors prestacions. Una vegada conclòs el treball s’aprecien estances àmplies i acollidores, perfectes per a ser habitades.

Reforma de cuina

La cuina es va distribuir en forma d’U, quedant un dels trams de placa de cuina per a utilitzar-se com barra de cuina. En el tram de placa de cuina central de instal·lar la placa vitroceràmica i en la de la part dreta una pica d’un sol si. Els altres electrodomèstics es van encastar a la part esquerra de la cuina, on es va disposar un moble amb espai per al forn, el microones i la nevera.

Una de les millores en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la seva capacitat d’emmagatzematge, ja que ara compta amb armaris i calaixos tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. Altres detalls es troben al paviment de parquet que es va instal·lar i a l’enrajolat de la cuina amb rajoles tipus hidràulic.

Reforma de bany

La reforma de bany va deixar una estança perfectament equipada per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Així, aquest disposa d’un lavabo amb calaixera incorporada, una parella de vàter i bidet i una pràctica dutxa.

Quant a la disseny interior, les parets es van enrajolar completament amb rajoles blanques i es va instal·lar un paviment de parquet. Aquesta combinació projecta major sensació d’amplitud en una estança on es va aprofitar molt bé l’espai disponible.

Reforma a Barcelona

Si necessites renovar la imatge de la teva llar contacta amb nosaltres! Elaborarem el teu projecte de reforma a Barcelona de forma gratuïta i sense cap compromís.